Sport

Jaqueline Cristian a dezvăluit momentele crunte prin care a trecut după operația la genunchi: „Am leșinat de patru ori în cinci zile!”

Jaqueline Cristian (23 de ani, 69 WTA) a vorbit despre momentele crunte prin care a trecut după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la genunchi.
28.04.2022 | 10:24
Jaqueline Cristian a dezvaluit momentele crunte prin care a trecut dupa operatia la genunchi Am lesinat de patru ori in cinci zile
Jaqueline Cristian (23 de ani, 69 WTA) a vorbit despre momentele crunte prin care a trecut după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la genunchi
ADVERTISEMENT

Jaqueline Cristian a fost nevoită se se opereze la genunchi după grava accidentare de la Doha. Aceasta va reveni la antrenamente pe 15 mai, în timp ce US Open va fi primul ei turneu, de după accidentare.

Jaqueline Cristian a dezvăluit momentele crunte prin care a trecut după operația la genunchi

Jaqueline Cristian susține că a dorit să urmărească operația pe care a suferit-o la genunchi, astfel că a solicitat să nu-i fie făcută anestezie generală.

ADVERTISEMENT

Totodată, jucătoarea de tenis a dezvăluit că, după operație, din cauza reacțiilor adverse ale medicamentelor, a leșinat în repetate rânduri.

„A fost cea mai grea perioadă din cariera mea. A fost prima mea operație, eu nu știam ce înseamnă să fii operată. Am stat patru ore și jumătate trează ca să văd toată operația.

ADVERTISEMENT

Am văzut absolut tot. I-am spus domnului doctor să nu mă adoarmă ca să văd ce și cum. Și domnul doctor a fost super-tare, am făcut anatomie cu el, am învățat ceva.

După aceea mi-a fost destul de rău în prima săptămână, de la anestezie. Am avut și reacții de la toate pastilele. Am leșinat de patru ori în cinci zile. A fost crunt, dar după ce a trecut efectul am venit direct în sală și am început recuperarea, patru-cinci ore pe zi în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Am zis zilele trecute că mi-am pierdut piciorul și mi-am găsit capul.

Trebuie să am răbdare, să o iau ușor, ușor. Mental, abia aștept să intru din nou pe teren. O iau pas cu pas.

Ușor, ușor voi reveni la antrenamente pe 15 mai. Atunci voi avea voie să intru pe teren. Iar la turnee o să mă vedeți la US Open. Mi-am «înghețat» clasamentul și am nevoie de minim șase luni de pauză”, a declarat Jaqueline Cristian, pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT