Life

Ce le-a zis Jason Derulo concurenților de la Survivor România după ce le-a cântat. Elena Marin, cea mai fericită

28.03.2021 | 22:59
Ce lea zis Jason Derulo concurentilor de la Survivor Romania dupa ce lea cantat Elena Marin cea mai fericita
Jason Derulo le-a cântat concurenților de la Survivor România. Elena Marin vrea să danseze în trupa cântărețului. Foto: captură Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Jason Derulo a susținut un concert pentru concurenții de la Survivor România, la care au participat și cei din alte țări ale aceluiași show, iar la finalul spectacolului cântărețul a stat de vorbă cu Faimoșii, căci ei au câștigat privilegiul de a participa la eveniment.

Concurenții s-au lăudat în fața artistului, spunându-i că i-au bătut pe Războinici, însă muzicianul le-a spus că îi pare rău pentru cei din echipa albaștrilor, pentru că și-ar fi dorit să îi vadă și pe ei bucurându-se de muzica sa.

ADVERTISEMENT

Poate că una din cele mai entuziasmate de prezența lui Jason Derulo a fost Elena Marin, cea care a știut să își facă reclamă în fața cântărețului american spunându-i că este dansatoare profesionistă și că oricând are nevoie de o dansatoare în echipa lui poate conta pe ea.

Jason Derulo a stat de vorbă cu concurenții de la Survivor România după concert

Jason a fost diplomat și i-a spus fostei asistente de televiziune că așteaptă să își termine concursul înainte de toate. Vedeta a spus apoi la testimoniale că acum visează să fie dansatoare în echipa artistului, după ce a schimbat câteva vorbe cu el.

ADVERTISEMENT

„A fost ceva magic, toată lumea s-a distrat, e vibe-ul pozitiv, aveam nevoie de asta. Îmi pare rău pentru Războinici. Aș fi vrut să-i văd și pe ei acolo. Mi-a fost milă că au pierdut. Nu ne vedea să credem ce vedem, a fost marfă”, le-a spus Jason Derulo concurenților de la Survivor România după spectacolul pe care l-a susținut.

„A fost de vis, ceva wow”

„Tot efortul nostru a meritat, pentru că recompensa a fost de vis, ceva wow, mai ales aici în junglă. Nu m-am gândit vreodată ca vom primi o așa recompensă”, a spus Cosmin Stanciu de la Faimoși după concert.

ADVERTISEMENT

„Jason Derulo este unul dintre artiștii internaționali pentru care eu visam să dansez. Îi știu dansatorii, îi știu coregrafiile, mă bucur că reușesc să-l văd”, a declarat Elena Marin, care acum speră să danseze în viitor în trupa artistului.