Life

Jason Momoa, răvășit după divorțul de Lisa Bonet. Unde a ajuns să locuiască actorul

Jason Momoa este răvășit și dezorientat după divorțul de Lisa Bonet, actrița alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani și cu care are doi copii.
28.01.2022 | 15:10
Jason Momoa ravasit dupa divortul de Lisa Bonet Unde a ajuns sa locuiasca actorul
Jason Momoa, dezorientat după separarea de Lisa Bonet. Actorul locuiește într-o rulotă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul din producția „Aquaman” a ajuns să locuiască în rulota pe care o deține, după separarea de soția sa. Vedeta s-a instalat în curtea casei unui prieten din Los Angeles.

Starul în vârstă de 42 de ani a fost surprins de paparazzi în timp ce iese din duba estimată la 750.000 de dolari. Imaginile realizate îl arată pe actor dezordonat și cu hainele rupte.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa are o avere estimată la 14 milioane de dolari, dar se pare că nu mai pune preț pe imagine de când a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Lisa Bonet.

Jason Momoa, dezorientat după separarea de Lisa Bonet. Actorul locuiește într-o rulotă

Vedeta poartă un tricou liliac, acoperit cu rupturi, în timp ce își face plimbarea de dimineață, prin curte, împreună cu asistentul său.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Mail, Jason Momoa a parcat RV-ul Ford la o distanță destul de mică de vila în care a locuit cu soția sa, Lisa Bonet și cei doi copii.

Dacă până acum vedeta a avut o locuință de 3,5 milioane de dolari, acum trebuie să se mulțumească cu rulota pe care a folosit-o anterior drept cazare în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa și Lisa Bonet, motivele despărțirii după 16 ani de relație

Cât despre motivele care au dus la divorțul celor doi actori, după 16 ani de relație, persoane din anturajul lor au declarat că lucrurile nu mai mergeau de mult între ei.

Se confruntau cu neînțelegeri de ceva timp și aveau probleme peste care nu au mai reușit să treacă. Din păcate, lucrurile au luat-o pe o pantă alunecoasă din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

„Jason și Lisa aveau probleme în relație de ceva timp. Când Jason a fost plecat pentru a filma Aquaman 2, problemele dintre ei s-au accentuat.

El a lipsit ceva timp de acasă, iar acest lucru a reprezentat un factor important ce a dus la agravarea problemelor dintre ei”, a declarat o sursă, notează peroz.ro.

Persoana respectivă a subliniat că Jason Momoa și Lisa Bonet au în continuare sentimente unul pentru celălalt și își canalizează toată energia către cei doi copii: Lola și Nakoa-Wol.

ADVERTISEMENT
Tags: