Life

Ținuta bizară cu care a fost surprins Jason Momoa, la scurt timp după ce s-a împăcat cu Lisa Bonet

Jason Momoa a fost fotografiat într-o ținută lejeră. Actorul și Lisa Bonet s-ar fi împăcat și locuiesc din nou împreună, cu toate că la începutul anului au anunțat că divorțează.
03.03.2022 | 11:23
Tinuta bizara cu care a fost surprins Jason Momoa la scurt timp dupa ce sa impacat cu Lisa Bonet
ADVERTISEMENT

Jason Momoa a fost surprins de paparazzi într-o ținută ce ar putea fi considerată bizară, la scurt timp după ce în presă au apărut veștile că starul și Lisa Bonet s-ar fi împăcat și locuiesc din nou împreună. În luna ianuarie, cei doi au anunțat că divorțează, după 16 ani de mariaj.

Cum a fost Jason Momoa surprins de fotografi

Starul Aquaman a fost fotografiat în fața Hotelului Bowery din New York, marți după-amiază. Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, a combinat un tricou mov, simplu și destul de larg, cu o pereche de pantaloni cu dungi albe și negre. De asemenea, actorul și-a lăsat buclele pe spate, în timp ce pe mână avea un accesoriu pentru prins părul.

ADVERTISEMENT
jason momoa ținută new york
Jason Momoa a optat pentru o ținută lejeră.
Foto: Captură Youtube

Jason Momoa s-a  oprit cu plăcere printre fanii care îl așteptau în fața hotelului și a rămas câteva minute cu aceștia la o sesiune de autografe și fotografii, scrie DailyMail.uk. 

S-au împăcat Jason Momoa și Lisa Bonet?

După ce în luna ianuarie Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că au hotărât să divorțeze, după 16 ani de căsătorie, fanii cuplului au primit vești bune. Un apropiat al celor doi a dezvăluit că s-au împăcat și s-au mutat din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Jason Momoa și Lisa Bonet au împreună doi copii, Lol (14 ani) și Nakoa Wolf ( 13 ani). De asemenea, actrița mai are o fiică din căsnicia anterioară, pe Zoe Kravitz (33 ani).

„Jason s-a mutat înapoi cu Lisa în urmă cu aproximativ două săptămâni și sunt din nou împreună. Au decis să lucreze la lucruri, mai degrabă, decât să renunțe, pentru că au investit atât de mult unul în celălalt.

ADVERTISEMENT

Evident, copiii sunt fericiți că părinții lor au dat o nouă șansă căsătoriei. Toată lumea speră cu adevărat că vor putea face acest lucru de data aceasta.”, a spus un prieten de-al cuplului, conform Mirror. uk. 

De asemenea, acesta a adăugat faptul că Lisa a fost întotdeauna femeia pe care Jason Momoa a iubit-o, așa că împăcarea celor doi nu este o surpriză.

ADVERTISEMENT