Sport

Dramă la Dinamo! Soția lui Javier Humet s-a stins după ce a suferit un atac cerebral

Soția handbalistului Javier Humet s-a stins din viață după ce a suferit un atac cerebral! Tânăra a fost internată în ultimele 10 zile, însă nu a mai putut fi salvată.
23.05.2021 | 14:30
Drama la Dinamo Sotia lui Javier Humet sa stins dupa ce a suferit un atac cerebral
Dramă la Dinamo! Soția lui Javier Humet s-a stins după ce a suferit un atac cerebral
ADVERTISEMENT
23-05-2021
11:32

Soția lui Javier Humet s-a stins din viaţă

După 10 zile în spital, soția lui Javier Humet, Ana Aida, s-a stins din viață. Tânăra a suferit un atac cerebral, la doar câteva zile după Dinamo și-a asigurat cel de-al 5-lea titlu consecutiv. 

“Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună. Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este anunțul celor de la Dinamo. 

Dinamo și-a asigurat al cincilea titlu consecutiv la handbal masculin, dar sărbătoarea este umbrită de o tragedie petrecută în familia lui Javier Humet, unul dintre jucătorii de bază ai “Dulăilor” și ai naționalei României.

Javier Humet trece prin momente grele după ce Dinamo a câștigat titlul: “Soția lui Javi a făcut un atac cerebral!”

Soția handbalistului a suferit un atac cerebral și în acest moment este la reanimare: “Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet și pe familia Dinamo. În noaptea de după câștigarea titlului, soția lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare.

ADVERTISEMENT

ARE NEVOIE DE RUGA NOASTRĂ🙏🙏🙏 Fiti buni și puneți-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideți să le fim alături și în momentele astea dificile!”, se arată în postarea pe Facebook a Dinamo Bucuresti Handbal Club.

Javier Humet trece prin momente grele după ce Dinamo a câștigat titlul! Soția handbalistului este la reanimare
Javier Humet trece prin momente grele după ce Dinamo a câștigat titlul! Soția handbalistului este la reanimare

Humet s-a stabilit în 2014 în România! La Constanța a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soție

Javier Humet este un handbalist născut în Barcelona, dar care evoluează pentru naționala României. În anul 2014 a semnat cu HCM Constanța și de atunci nu a mai plecat din România. El a mai evoluat la CSM București, Steaua și din 2020 este la Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Constanța a cunoscut-o și pe Ana Aida, cea care avea să îi fie soție. În 2017, Javier Humet a devenit cetățean român și a devenit eligibil pentru a fi selecționat în echipa națională a României, acolo unde este unul dintre cei mai valoroși handbaliști:

“Da, mă simt român. Păi sunt de mult timp aici şi cred că mă simt ca acasă deja. Sub nicio formă nu mă gândeam că o să mă stabilesc în România. Aveam de gând să joc un an şi apoi să văd ce se întâmplă, dar chiar nu mă aşteptam la aşa ceva”, a spus Humet în momentul în care a devenit cetățean român.

ADVERTISEMENT
Javier Humet și momentul în care a devenit cetățean român
Javier Humet și momentul în care a devenit cetățean român

Colegii de la Dinamo, mesaje de susținere pentru colegul lor!

Colegii de la Dinamo ai handbalistului și-au arătat susținerea pentru colegul lor, care trece prin momente dificile după ce soția sa a suferit un atac cerebral. Mai mulți dintre ei au postat pe Facebook mesaje de încurajare.

Javier Humet și Ana Aida s-au căsătorit în anul 2017 la Constanța. Cununia civilă a fost una restrânsă în orașul de la malul mării, iar ceremonia religioasă a avut loc în Spania. Cei doi au împreună o fetiță.

ADVERTISEMENT

Dinamo, planuri mari pentru sezonul viitor!

Javier Humet a fost unul dintre cei mai buni handbaliști ai României în campania de calificare pentru Campionatul European din 2022. Din păcate, România a pierdut calificarea la turneul final, fiind învinsă de Muntenegru în ultimul meci.

Dinamo are planuri mari pentru stagiunea viitoare. Managementul clubului este în negocieri cu Xavi Pascual, antrenorul celor de la Barcelona, care îi va părăsi pe catalani la finalul stagiunii. Pascual ar putea reveni și la cârma naționalei.

  • 31 de ani are Javier Humet
  • 7 ani au trecut de când handbalistul s-a stabilit în România

 

ADVERTISEMENT