Sport

Preşedintele La Liga face anunţul momentului: “Real Madrid îi va semna pe Mbappe și Haaland”

Atât Kylian Mbappe, cât și Erling Haaland ar putea ajunge, în aceastî vară, în Spania. Real Madrid este unul dintre principalii pretendenți pentru ambii atacanți.
18.02.2022 | 16:23
Presedintele La Liga face anuntul momentului Real Madrid ii va semna pe Mbappe si Haaland
Mbappe şi Haaland ar putea să fie colegi la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Javier Tebas, președintele La Liga, a anunţat că Erling Haaland şi Kylian Mbappe vor ajunge, în vară, la Real Madrid. Astfel, “galacticii” ar realiza cele mai tari mişcări pe piaţa transferurilor.

Problemele financiare ale Barcelonei favorizează pe Real Madrid

Recent, Javier Tebas a dat ca sigure mutările celor doi la Real Madrid, după ce a susţinut că Barcelona sau Juventus nu ar avea puterea financiară să-i transfere. Cu toate acestea, “Bătrâna Doamnă” a realizat mutarea-record a iernii, după ce l-a adus pe Dusan Vlahovic.

ADVERTISEMENT

„Madrid îi va primi pe Mbappe și Haaland, deoarece ceilalți (n.r. Barcelona și Juventus) sunt pe jumătate distruși (n.r. financiar)”, a spus Javier Tebas, potrivit The Mirror.

Apoi, a adăugat: „Că vine Mbappe, astea este o veste grozavă pentru LaLiga. Ar fi o bucurie pentru LaLiga. Este cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla cu LaLiga”.

ADVERTISEMENT

Tebas a recunoscut că nu are informații fulminante despre transferul lui Mbappe, dar a insistat că tendințele anterioare ale pieței de transferuri indică o mutare la Madrid.

„Nu am informații despre Mbappe. Dar am văzut puține cazuri de jucători care au ajuns în ultimele șase luni de contract, care nu și-au reînnoit contractele și apoi au rămas, până la urmă, la club”, a adăugat președintele LaLiga.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe și Erling Haaland, ofertați de marile cluburi

Kylian Mbappe, al căruit contract expiră la vară, a fost în mod continuu strâns legat de o mutare pe Santiago Bernabeu. El nu a dat semne clare că va semna un nou contract pentru a-și prelungi șederea la echipa pariziană.

Joc pentru una dintre cele mai bune echipe din lume”, a spus francezul la Movistar TV după victoria lui PSG în Liga Campionilor împotriva Real Madrid, la începutul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Voi da totul pentru restul sezonului. Nu m-am hotărât asupra viitorului meu”, adăugat el.

De asemenea, Erling Haaland este deschis la oferte. Fostul star de la Swansea, Michu (Miguel Pérez Cuesta), a dezvăluit că atacantul de la Dortmund intenționează să se transfere în LaLiga.

„Haaland caută o echipă foarte puternică care să poată concura în Liga Campionilor. Caută o echipă competitivă”, a declarat Michu pentru Cadena SER.

Apoi a continuat: „Mi-a dat senzația că e în căutarea unui proiect sportiv pe termen lung și mi-a spus că îi place Spania”.

Se preconizează că va avea loc o luptă strânsă între cluburile de top din Europa pentru cei doi atacanți, deși viitorul lui Mbappe pare să fie mai sigur decât al lui Haaland.

ADVERTISEMENT