Life

Jean Claude Van Damme, prieten cu chef Joseph Hadad. Ce mesaj are actorul pentru români

Jean Claude Van Damme are o legătură foarte strânsă cu România, unde vine foarte des în ultimii ani. În plus, actorul este prieten apropiat cu chef Joseph Hadad.
03.12.2021 | 18:44
Jean Claude Van Damme prieten cu chef Joseph Hadad Ce mesaj are actorul pentru romani
Jean Claude Van Damme, legătură strânsă cu România. Are o prietenie lungă cu Joseph Hadad. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru români chiar de 1 decembrie, Ziua Națională a României. Actorul nu a uitat de fanii săi de pretutindeni.

Prieten foarte apropiat cu bucătarul Joseph Hadad, artistul în vârstă de 61 de ani, adoră să descopere oameni și locuri noi din țara noastră.

ADVERTISEMENT

Fiecare vizită în România este una memorabilă pentru Jean Claude Van Damme, care este filmat frecvent în timp ce ascultă manele sau plimbându-se prin Centrul Vechi.

Jean Claude Van Damme, legătură strânsă cu România. Are o prietenie lungă cu Joseph Hadad

„Hei, România! Să ai o Zi Națională fericită! Este o zi mare pentru voi! Mulțumesc tuturor fanilor mei!

ADVERTISEMENT

Fără voi, nu aș fi unde sunt astăzi. Vă iubesc pe toți, toți, toți!”, este mesajul transmis de Jean Claude Van Damme pe pagina sa de Facebook.

Renumitul actor s-a filmat în timp ce conduce o mașină sport, iar pe fundal se aude imnul național „Deșteaptă-te române”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a ajuns imediat la inimile internauților, care i-au lăsat foarte multe mesaje și aprecieri. De asemenea, actorul are 5,3 milioane de urmăritori pe pagina de Instagram.

Jean Claude Van Damme, amic cu Joseph Hadad. Cum s-au cunoscut

Vedeta a fost surprinsă de multe ori prin zone de lux din Capitală, acolo unde merge să se întâlnească cu vechi prieteni, printre care se numără și un bucătar celebru.

ADVERTISEMENT

Jean Claude Van Damme și Joseph Hadad se cunosc de circa 16 ani. Se știu de la o sală de antrenament din București, cunoscându-se faptul că actorul este un împătimit al sportului.

„L-am cunoscut la o sală de forță, aici în București. Am intrat în vorbă și a rămas să mă contacteze când revine în București. Și așa a făcut.

Pe vremea aceea l-am invitat la restaurantul unde lucram și a venit fără nicio problemă, fără nicio pretenție. S-a purtat prietenește cu toată lumea și s-a simțit foarte bine”, a povestit chef Hadad, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT