Life

Jean de la Craiova a dat lovitura. Cu ce afacere face zeci de mii de euro

Jean de la Craiova câștigă bani frumoși din muzică, dar și din proiectele pe care le desfășoară în afara scenei și studioului de înregistrări.
19.09.2021 | 17:00
Jean de la Craiova a dat lovitura Cu ce afacere face zeci de mii de euro
Jean de la Craiova a dat lovitura. Cu ce afacere face zeci de mii de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la „Splash! Vedete la apă” a dat lovitura după ce s-a axat pe partea de imobiliare, afacere pe care o realizează mulți artiști din breasla sa.

Cântărețul face mii de euro din construirea de case și îi merge foarte bine pe această latură. Proiectul este făcut alături de un partener de încredere.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova este mulțumit de felul în care decurg lucrurile în imobiliare și susține că a învățat foarte multe de când a pornit afacerea.

Jean de la Craiova, afaceri imobiliare. Cum îi merge artistului

„Nu sunt la un nivel înalt. Câte o căsuță, două… Fac case normale, parter plus etaj, și grădină să aibă omul să pună un grătărel, un foișor, să trăiască și el.

ADVERTISEMENT

Am avut pe cineva care m-a ajutat, dar eu m-am implicat în proporție de 80% și am învățat”, a spus Jean de la Craiova, la Antena Stars.

Vedeta de la Antena 1 se laudă cu construcții durabile, la care folosește numai materiale de calitate. În ceea ce privește profitul cântărețului, suma nu este deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

„Cam 10, 15 mii la o casă. Dacă câștigi 30, 40 de mii la o casă înseamnă că ai dat țeapă”, a completat artistul, mai arată sursa citată.

Jean de la Craiova, despre proiectele viitoare. Ce are în plan

Și pentru că mulți se întreabă dacă va continua cu muzica, ei bine, Jean de la Craiova nu renunță la pasiunea sa. În plus, în perioada următoare va fi văzut și în postura de actor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că va juca în două filme, unul dintre ele fiind la Bollywood. Pentru filmări va pleca iarna aceasta în India. Cel de-al doilea este unul românesc.

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secvență într-un film indian.

Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte «Dragoste în Europa», iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare”, a dezvăluit recent Jean de la Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: