Life

Jean de la Craiova a făcut avansuri unor artiste celebre, dar acestea l-au refuzat. Despre cine este vorba

Jean de la Craiova a dat cărțile pe față și a spus numele unor artiste celebre din România cărora le-a făcut avansuri, dar acestea l-au refuzat. La cine s-a referit?
05.09.2022 | 08:10
Jean de la Craiova a facut avansuri unor artiste celebre dar acestea lau refuzat Despre cine este vorba
Cine sunt artistele cărora Jean de la Craiova le-a făcut avansuri, dar acestea l-au refuzat. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova (51 ani) a dezvăluit căror cântărețe din showbiz le-a făcut avansuri, iar ele l-au refuzat. Artistul nu s-a sfiit să spună numele acestora.

Cine sunt artistele cărora Jean de la Craiova le-a făcut avansuri, dar ele au refuzat

Jean de la Craiova a luat parte de curând la proba sosurilor iuți, din cadrul emisiunii ”La Măruță”. Interpretul de manele a acceptat ca unele întrebări să fie citite cu voce tare, printre care și aceea referitoare la artistele cărora le-a făcut avansuri și a fost respins.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova a mărturisit că a încercat să-și arate interesul față de Ruby și Oana Radu, însă cele două nu au manifestat același sentiment.

”Cătălin Măruță: Ruby și Oana Radu au fost nominalizate la femeile care au refuzat, dar le-ai făcut avansuri?

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova: Nu prea pot să… că eu sunt familist. Le-am dat de înțeles, dar nu sunt eu omul care face avansuri”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și solist.

Jean de la Craiova, căsnicie de aproape 3 decenii. Cine este soția lui, alături de care are 2 copii

Jean de la Craiova are o căsnicie îndelungată cu Paula Dumitrache, de aproape 3 decenii, din care a rezultat doi copii: Alexandru și Sabrina Dumitrache.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova și soția sa sunt împreună din 1994. De altfel, Paula Dumitrache este fostă balerină și preferă să-l susțină din umbră pe artist, care este solicitat să cânte la zeci de evenimente.

Într-un interviu mai vechi, Jean de la Craiova a dezvăluit că partenera lui de o viață este o fire mai religioasă.

ADVERTISEMENT

”Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică.  E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase.

La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!”, a precizat Jean de la Craiova despre soția sa.

ADVERTISEMENT