Life

Jean de la Craiova, actor alături de Șerban Pavlu și Anca Sigartău: „Mi se potrivește mănușă”

Jean de la Craiova este mândru de faptul că a avut ocazia să joace într-un film și afirmă că își dorește să repete experiența. De data aceasta, colegi i-au fost actori consacrați, precum Șerban Pavlu și Anca Sigartău.
18.08.2022 | 14:17
Jean de la Craiova actor alaturi de Serban Pavlu si Anca Sigartau Mi se potriveste manusa
Jean de la Craiova, actor alături de Anca Sigartău și Șerban Pavlu. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă meseria sa de bază este cea de cântăreț, Jean de la Craiova a cochetat de-a lungul timpului și cu actoria. În curând, se va lansa o nouă producție cinematografică în care a jucat alături de actori consacrați din România, precum Șerban Pavlu și Anca Sigartău.

Jean de la Craiova a jucat într-un film alături de Șerban Pavlu și Anca Sigartău. Artistul spune că rolul i se potrivește perfect

Nunți, botezuri și înmormântări este producția cinematografică în care a jucat și Jean de la Craiova. Comedia este regizată de Alexandru Lustig, iar rolul principal este interpretat de Șerban Pavlu. Filmul se va lansa oficial pe data de 23 septembrie.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova a mai cochetat până acum cu actoria, el a mai avut câteva apariții în Fetele lu’ dom’ Profesor, Moștenirea și Poveste de cartier.

Despre rolul din Nunți, botezuri și înmormântări, spune că i se potrivește perfect și își dorește ca pe viitor să mai aibă ocazia să joace în filme.

ADVERTISEMENT

„Cred că o să mai joc. E comedie, dacă plângeam, râdeați mai rău. Mi-am intrat în stare, pentru că înainte să intru, cred că am primit o palmă sau două.

Dar foarte mișto. Un rol extraordinar, mi se potrivește mănușă”, a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în Nunți, botezuri și înmormântări

Nunți, botezuri și înmormântări are la bază povestea lui Cosmin, interpretat de Șerban Pavlu, care în timpul unei crize imobiliare își propune să câștige un milion de euro, însă se alege doar cu multe probleme.

Alături de fostul concurent de la Splash! Vedete la apă, din distribuție mai fac parte Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, dar și Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache și Valentin Rupiță.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilona Brezoianu, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva, va interpreta rolul Luminiței, fiica unui patron de club.

ADVERTISEMENT