Life

Jean de la Craiova, amețit de silicoanele Vicăi Blochina. Decolteul blondei l-a dat gata pe artist

31.08.2020 | 18:51
Jean de la Craiova ametit de silicoanele Vicai Blochina Decolteul blondei la dat gata pe artist
ADVERTISEMENT

Vica Blochina face victime în rândul bărbaților cu formele ei rubensiene, dar mai ales cu sânii imenși, după ce medicul estetician a asigurat-o că va avea lipici cu perechea de implanturi mamare.

Și așa a fost, pentru că unul dintre bărbații căruia i-au rămas ochii între sânii blondei este și Jean de la Craiova, nu doar Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare în care apare alături de vedetă, artistul nu-și mai putea lua privirea de la dotările fostei prezentatoare de la Vorbește Lumea.

Jean de la Craiova, amețit de silicoanele Vicăi Blochina

Fie că vrea, fie că nu vrea să recunoască, cântărețul a fost dat gata de implanturile mamare cu care Vica Blochina cucerește bărbații în jurul ei, ultimul fiind chiar un milionar străin căruia i se spune Tom Degețel.

ADVERTISEMENT

Într-o postare de pe Instagram, Vica Blochina apare alături de Jean de la Craiova, care literalmente stă cu nasul chiar între sânii blondei. Chipurile, imaginea a fost realizată pentru o reclamă la o firmă de lenjerii, însă din câte se observă, cântărețului nu-i displăcea poziția în care se afla în acel moment.

Imaginea în care apare cu Jean de la Craiova a survenit pe Instagram după o altă serie de fotografii în care apare alături de prietenele ei în Mikonos, Grecia, insula milionarilor, unde s-a și cuplat cu un afacerist pentru o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Tot în ipostaze îndrăznețe a apărut și vara aceasta pe rețelele de socializare, Vica încercând să arate luxul și opulența în care trăiește.

Are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina are un băiat, pe Edan, din relația adulterină cu Victor Pițurcă, fostul selecționer al Naționalei. Ani la rând, cei doi au disputat pensia alimentară și custodia copilului, însă, în cele din urmă, blonda și fostul amant au căzut la pace, iar băiatul își vizitează tatăl des. Ba mai mult, atunci când pleacă în vacanțe, micuțul Edan locuiește cu tatăl lui și familia acestuia. Victor Pițurcă mai are doi copii din relația cu soția sa.

ADVERTISEMENT