Life

Jean de la Craiova, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “De ce v-ați abandonat copilul?” Video

Jean de la Craiova este invitat, duminică, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". El face dezvăluiri inedite despre copilăria grea și drumul spre succes.
17.11.2021 | 19:26
Jean de la Craiova invitat la 40 de intrebari cu Denise Rifai De ce vati abandonat copilul Video
Jean de la Craiova invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Jean Dumitrache sau Jean de la Craiova, așa cum îl cunoaște publicul, va fi invitat ,duminică, începând cu ora 22:45, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai, de la Kanal D. Celebrul cântăreț de muzică lăutărească și manele din România va face dezvăluiri uluitoare despre copilăria marcată de sărăcie și drumul spre succes.

Ce întrebări i-a pregătit Denise Rifai lui Jean de la Craiova?

Printre întrebările care îl așteaptă pe îndrăgitul artist sunt și unele mai puțin comode. Jurnalista Denise Rifai a pregătit pentru cântăreț mai multe subiecte, astfel, el o să vorbească despre copilăria grea, marcată de sărăcie, dar și despre cum a ajuns pe culmile succesului.

ADVERTISEMENT

Vor fi abordate și subiecte sensibile, care fac referire la copilul ascuns al lui Jean de la Craiova, precum și despre dependența interpretului pentru jocurile de noroc.

”Cine a inventat expresia Vă pupă Jean!>?, ”Câți ani ați răbdat de foame?”, ”V-ați simțit vreodată inferior în fața prietenilor cu bani?”, ”De ce v-ați abandonat copilul?”, ”Au luat-o maneliștii pe un drum greșit?”, ”Cât a plătit Borcea pentru maneaua Câinilor roșii>?”, ”Sunteți dependent de jocurile de noroc?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care renumitul artist va trebui să răspundă.

ADVERTISEMENT

Cine este Jean de la Craiova?

Puțină lume știe că artistul, care urmează sa ofere duminică detalii inedite despre cariera și viața sa personală, nu este, de fapt, oltean. Interpretul de muzică de petrecere și manele, în vârstă de 51 de ani, s-a născut și a crescut în cartierul bucureștean Pantelimon.

De-a lungul anilor, viața sa a avut mai multe suișuri și coborâșuri. Artistul a avut parte de o copilărie nu foarte fericită, marcată de sărăcie. Faptul că s-a confruntat cu multiple lipsuri încă de mic l-a făcut să prețuiască fiecare ban și să muncească foarte mult pentru a atinge succesul.

ADVERTISEMENT

Când și-a început cariera, în urmă cu 25 de ani, Jean de la Craiova a făcut parte dintr-o într-o formație de muzică lăutărească. La momentul debutului el era chitarist, abia ulterior, el a început să cânte cu vocea și a devenit solistul trupei.

Jean de la Craiova a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat, în calitate de concurent, în cadrul unei emisiuni de dans. Artistul a fost rapid îndrăgit de public, căruia i-a câștigat simpatia cu ajutorul expresiei „Vă pupă, Jean!”.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a fost jurat în ultimul sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă. El și-a amintit de un moment stânjenitor, de pe vremea când era concurent în emisiune. În timpul unei sărituri în piscină, slipul de baie i-a căzut, iar el a rămas dezbrăcat complet.

Artistul este căsătorit de 27 de ani și are doi copii, pe Alexandru și pe Sabrina. În urmă cu trei ani, el a devenit bunic, când iubita fiului său a adus pe lume o fetiță.

El se poate declara împlinit și pe plan profesional. În prezent, melodiile lui Jean de Craiova adună milioane de vizualizări pe YouTube.

ADVERTISEMENT