Life

Jean de la Craiova, moment jenant la Splash! Vedete la apă, după ce a sărit în piscină. Artistul a rămas gol

Jean de la Craiova a trecut printr-un moment jenant în timpul filmărilor pentru „Splash! Vedete la apă”. Artistul a sărit în piscină și a rămas gol.
01.09.2021 | 23:33
Jean de la Craiova moment jenant la Splash Vedete la apa dupa ce a sarit in piscina Artistul a ramas gol
Jean de la Craiova, moment jenant la Splash! Vedete la apă, după ce a sărit în piscină. Artistul a rămas gol. Sursa foto: tvmania.ro
ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova a avut parte de un moment jenant în timpul filmărilor pentru „Splash! Vedete la apă”. Cântărețul a sărit în piscină și a rămas gol, în văzul tuturor.

Interpretul de muzică de petrecere și-a amintit de un moment extrem de stânjenitor de pe vremea când era concurent la emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a avut loc cu mulți ani în urmă, în timp ce se antrena pentru un salt spectaculos.

Jean de la Craiova, moment jenant la Splash! Vedete la apă, după ce a sărit în piscină. Artistul a rămas gol

Jean de la Craiova a avut parte de un moment jenant în urmă cu câțiva ani, atunci când se afla la filmările pentru „Splash! Vedete la apă”. La vremea respectivă, cântărețul se afla în platou în calitate de participant.

Pentru a obține o notă cât mai bună din partea juraților, artistul a sărit de pe platforma de zece metri. După ce a ieșit din bazin, interpretul de manele a realizat că nu mai are deloc hainele pe el și s-a acoperit cu un prosop.

ADVERTISEMENT

„Eram la început, mă antrenam. Am fost azvârlit, nu mai dați imaginile astea”, a declarat interpretul la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro. 

Toți cei prezenți în platoul emisiunii s-au amuzat teribil pe seama imaginilor cu Jean de la Craiova gol în piscină. În prezent, artistul este jurat în cadrul show-ului, după ce a fost concurent cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Jean de la Craiova a rămas gol la Splash! Vedete la apă
Jean de la Craiova a rămas gol la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Capturi Antena 1

Jean de la Craiova a dat lovitura și va juca într-un film indian

Jean de la Craiova va face parte din distribuția unui film indian. Cântărețul va filma o scenă în cadrul unei producții de la Bollywood, după cum a declarat recent.

Artistul este recunoscător pentru șansa pe care a primit-o, iar filmul în care va apărea se numește „Dragoste în Europa”.

ADVERTISEMENT

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secventă într-un film indian.

Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte ‘Dragoste în Europa’, iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare”, a declarat artistul pentru tvmania.ro. 

ADVERTISEMENT