Life

Jean Gavril și Dinu, ceartă aprinsă la America Express: ”Ne învârtim în cerc”

Jean Gavril și Dinu, replici acide la America Express. Ce și-au reproșat concurenții reality show-ului moderat de Irina Fodor.
31.01.2023 | 22:45
Jean Gavril si Dinu cearta aprinsa la America Express Ne invartim in cerc
Jean Gavril și Dinu, replici acide la America Express. Ce și-au reproșat concurenții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frații originari din Constanța au avut o ceartă aprinsă în ultima ediție a emisiunii de la Antena 1. Participanții de pe Drumul Aurului au realizat că se învârt în cerc și au început să-și arunce vorbe din cauza stresului.

Jean Gavril și Dinu, replici acide la America Express. Ce și-au reproșat concurenții

Jean Gavril și Dinu au simțit din plin oboseala acumulată în America Express, mai ales atunci când au fost nevoiți să găsească cazare pentru a nu dormi afară, sub cerul liber. De aici până la ceartă a fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

„Sunt copii. Cum poți să-i alegi așa?”, a spus Dinu în competiția de pe Drumul Aurului, conform a1.ro.

„Eu măcar încerc. Ai venit tu cu apartamentul ală de lux de care tot zici? Eu încerc să găsim, nu așa”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT

„Ne-am dat seama că ne învârtim în cerc. Ne-am dus spre dreapta, pe strada principală, nu am găsit nimic”, a mai declarat fratele mai mic.

„Stai să te saluți cu toți. Hai că e târziu. E clar că nu o să găsești apartament de lux aici?”, a precizat Jean Gavril.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau apartament de lux, ești retardat? Nu poți să înțelegi? Nu vreau să stau cu toți cei de”, a mai spus Dinu.

America Express, concurența pentru cazare

Șansele celor doi au început să scadă pentru că nu găseau oameni care să vorbească limba engleză, dar și pentru seara se lăsase. În cele din urmă Jean și Dinu Gavril au întâlnit o persoană care le-a promis un adăpost.

ADVERTISEMENT

Concurenții au fost nevoiți să-l aștepte pe mexican care a dorit să-și savureze băuturile înainte de a pleca acasă. După mai multe minute au reușit să ajungă în casa acestuia, deși nu se așteptau la această soluție pentru că bărbatul mai avea unele drumuri de făcut.

„Omul nu merge direct la el acasă, mai vrea să facă niște drumuri prin oraș și practic îmi dădea un sentiment că parcă s-au suci așa un pic”, a mai adăugat Jean Gavril la testimoniale.

ADVERTISEMENT