Life

Jean Gavril, spectacol la Dancing on Ice. Pe ce loc s-a clasat și ce i-au transmis jurații

Jean Gavril i-a cucerit pe jurați la prima ediție a emisiunii Dancing on Ice. Cântărețul a făcut un adevărat show pe gheață alături de partenera sa, Ana Maria Ion.
06.03.2022 | 12:28
Jean Gavril spectacol la Dancing on Ice Pe ce loc sa clasat si ce iau transmis juratii
ADVERTISEMENT

Cinci perechi din cele nouă înscrise au performat în prima ediție a emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1. La finalul serii, jurații au alcătuit un clasament provizoriu, iar pe podium a urcat și cântărețul Jean Gavril alături de partenera sa, Ana Maria Ion.

Jean Gavril, spectacol la Dancing on Ice

Jean Gavril a demonstrat că nu se pricepe doar la muzică. Alături de partenera sa, acesta a făcut un adevărat show pe gheață impresionându-i pe jurați, dar și pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a avut o mică ezitare în timpul numărului prezentat cântărețul a primit doar cuvinte de laudă.

“Mi-a plăcut. Ai tot ce trebuie. te-ai dezechilibrat, dar nici nu am observat”, i-a spus Simona Pungă în emisiunea difuzată la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

“Mi s-a părut mereu că ai un curaj și un tupeu să rupi această gheață. Nu m-am înșelat. Mi-a plăcut foarte mult”, i-a transmis și Elwira Petre.

Antrenoarea emisiunii l-a lăudat pe Jean Gavril încă din timpul repetițiilor și i-a spus că are talent și pare că a mai patinat în trecut. Jean Gavril o are parteneră pe Ana Maria Ion, o patinatoare profesionistă.

ADVERTISEMENT

Artistul spune că este extrem de motivat și vrea să facă tot ce poate pentru a-și ajuta colega să-și îndeplinească cel mai mare vis. Să ajungă în străinătate pentru a putea studia, iar apoi să câștige cât mai multe concursuri.

Ce loc au ocupat Jean Gavri și Ana Maria Ion

În prima ediție a emisiunii Dancing on Ice, cinci perechi au intrat pe gheață și și-au prezentat programele. La finalul serii cei patru jurați, Simona Pungă, Cornel Gheorghe, Mihai Petre și Elwira Petre au alcătuit și un clasament provizoriu.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ruby și Szolt au ocupat prima poziție, Oase și Andreea s-au clasat pe locul doi și Jean Gavril și Ana pe locul trei. Ultimele două echipe clasate, Cătălin Cazacu și Codruța, Iulia Albu și Marian sunt în acest moment în pericol de a intra la duel. Totul depinde de evoluția următoarelor patru perechi în ediția următoare a emisiunii.

ADVERTISEMENT