Life

Jean Paler, noi informații despre starea sa de sănătate. Cum se simte actorul de comedie

Jean Paler a oferit noi informații despre starea sa de sănătate. Iată cum se simte acum celebrul actor de comedie.
15.10.2021 | 17:22
Jean Paler noi informatii despre starea sa de sanatate Cum se simte actorul de comedie
ADVERTISEMENT

Jean Paler a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns de multe ori la spital din caua afecțiunilor pe care le are. La 68 de ani, actorul de comedie are montat un dispozitiv electronic pentru a-i regla ritmul inimii.

Îndrăgitul actor a revenit pe scenă, iar starea lui este mai bună acum. Rezultatele investigațiilor medicale sunt bune, așa că Jean Paler și-a reluat activitatea profesională, cu permisiunea medicilor.

ADVERTISEMENT

Jean Paler, noi informații despre starea sa de sănătate

Jean Paler a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Marele actor se confruntă cu probleme cardiace de 13 ani. Acesta are cinci operații la inimă, unde i s-au montat un fibrilator și 4 stenturi.

În ciuda problemelor serioase de sănătate, actorul nu a putut sta departe de scenă. Jean Paler se simte mult mai bine, iar acum este într-un turneu prin Ardeal.

ADVERTISEMENT

Starea sa de sănătate este destul de bună acum, așa că a putut să revină la marea sa pasiune.

„Sunt bine! Acum sunt într-un turneu prin Ardeal. Mi-am reluat activitatea, îmi permite sănătate, sunt bine”, a declarat Jean Paler pentru cancan.ro.

Anul trecut, actorul a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău și a avut nevoie de internare. Din fericire, medicii din spitalul Astra din Brașov au reușit să-l pună pe picioare, așa cum a declarat actorul în 2020, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Sunt în spital la Astra, la Brașov, la doamna doctor Elena Bobescu, dânsa are grija de mine. Sunt mai bine de la o zi la alta. Mai stau o săptămână și plec acasă.

Mi-am făcut și testul de COVID, sunt negativ. Am avut un puseu cardiac, sunt cu fibrilator, am și 4 stenturi la inimă, sunt mai vraiște cu inima, mi s-a făcut rău, a venit salvarea și m-a dus la spital.

ADVERTISEMENT

De 12 ani urmez un regim de viață sănătos, dar se întâmplă că inima să nu bata la fel mereu, s-a întâmplat să fiu mai obosit după 2 luni și jumătate de spectacole la mare, am fost obosit, a fost cât 3 veri acest sezon.

E greu să joci cu peste 30 de grade seara, m-a dărâmat căldură, a pompat săracă inimă, la o săptămână după ce am venit de la mare”, a declarat Jean Paler pentru FANATIK.

Actorul a fost internat la Spitalul Tractorul din Brașov, unde a trăit momente de groază din cauza condițiilor inumane și a comportamentului personalului medical.

Ce pensie are Jean Paler

După mai bine de patru decenii de activitate, pensia lui Jean Paler este una foarte mică, așa cum actorul a dezvăluit la un moment dat.

În 2018, artistul câștiga doar 840 de lei lunar, o pensie mult prea mică de la statul român. Actorul de comedie a reușit să se întrețină cu ajutorul banilor câștigați din spectacolele pe care le susținea.

Între timp, suma pe care Jean Paler o primește în fiecare lună a ajuns la 920 de lei. Este o sumă umilitoare, judecând după cariera îndelungată a actorului.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea?

Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, spunea acesta în 2018 pentru click.ro.

ADVERTISEMENT