Fotbal intern

Jean Vlădoiu, încântat de un antrenor din Liga 1 Betano: “Dacă îl prindeam ca fotbalist, jucam până la 40 de ani”

20.10.2018 | 09:08
Jean Vladoiu incantat de un antrenor din Liga 1 Betano Daca il prindeam ca fotbalist jucam pana la 40 de ani

Jean Vlădoiu a discutat despre un antrenor din Liga 1 Betano de care este de-a dreptul încântat. Fostul fotbalist de la Steaua, Rapid şi Dinamo a discutat despre modul în care Mircea Rednic îşi pregăteşte jucătorii în timpul antrenamentelor şi a mărturisit că un tehnician precum este “Puriul” l-ar fi ajutat şi pe el să joace fotbal până la vârsta de 40 de ani.

Totodată, Vlădoiu are mare încredere că Mircea Rednic va reuşi să redreseze corabia la Dinamo, club ce se află acum pe locul 12 în campionat, poziţie care la final de sezon ar trimite echipe din Ştefan cel Mare să joace baraj de rămânere pe prima scenă a fotbalului.

Jean Vlădoiu e încântat de Mircea Rednic, după ce antrenorul a revenit în Liga 1 Betano

“Am mare încredere în el. Este singurul care poate să facă o echipă competitivă la Dinamo. Suporterii îl cunosc foarte bine. Este un tip care strânge în jurul lui jucătorii şi toată lumea este mulţumită. Am lucrat un an împreună şi mi se pare un antrenor fenomenal, un antrenor cu mare calitate.

I-am spus la un moment dat «dacă te prindeam ca fotbalist, cred că jucam până la 40 de ani». Face nişte antrenamente pe care le schimbă săptămânal, e senzaţional. Este un antrenor foarte bun pentru Dinamo şi pentru România”, a declarat Vlădoiu la Telekom Sport.

Mircea Rednic la finalul meciului dintre FC Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, disputat pe 6 mai 2016, pe Stadionul din Ştefan cel Mare
Mircea Rednic la finalul meciului dintre FC Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa

Mircea Rednic, tehnicianul de care Jean Vlădoiu este fascinat, va redebuta pe banca celor de la Dinamo în meciul cu Dunărea Călăraşi, din etapa cu numărul 12 a Ligii 1 Betano. Meciul va avea loc pe Ştefan cel Mare şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Cine e Jean Vlădoiu

Ion Vlădoiu s-a născut pe 5 noiembrie 1968 la Călineşti. A jucat la FC Argeş, Steaua, Rapid, FC Koln, Kickers Offenbach, Dinamo, Universitatea Craiova şi UTA Arad, de unde s-a retras în 2004 din cariera de fotbalist. Jean Vlădoiu are în palmares un titlu de golgheter al sezonului 1995 – 1996, de pe vremea când juca la Steaua Bucureşti.