Life

Jeffery Lynn Johnson, din Tiger King 2 , a murit. Prima ipoteză: sinuciderea

Jeffery Lynn Johnson, în vârstă de 58 de ani, cel care apare în producția “Tiger King: Crimă, haos și nebunie”, a decedat printr-un posibil act de sinucidere, conform unui prim raport al poliției.
23.11.2021 | 13:02
Jeffery Lynn Johnson din Tiger King 2  a murit Prima ipoteza sinuciderea
ADVERTISEMENT

Producția Tiger King 2, difuzată de Netflix, a făcut înconjurul lumii. Unul dintre afaceriștii intervievați în serial, Jeffery Lynn Johnson, a decedat la vârsta de 58 de ani.

O primă teorie a polițiștilor este legată de un act de sinucidere.

La o primă constatare a organelor de poliție, omul de afaceri – cunoscut din producția Netflix,  Tiger King 2 – s-ar fi sinucis în timpul unei dispute foarte tensionate cu soția sa, a transmis departamentul de politie al orasului Oklahoma.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi recurs la acest gest necugetat chiar în fața soției, din cauza tensiunilor foarte mari dintre ei.

Fost comerciant de reptile, Jeffery Lynn Johnson a fost intervievat în cadrul producției difuzată de Netflix

Johnson, cunoscut pentru afacerile sale cu reptile, a fost unul dintre oamenii intervievați în episodul 4 al serialulului popular pe Netflix. Producția a avut un enorm succes în rândul publicului de toate vârstele și a fost urmărită în toate colțurile lumii. Serialul a atras prin conceptul diferit și prin intrigile dintre oamenii de afaceri.

ADVERTISEMENT

Conform raportului realizat de polițiștii care au investigat sinuciderea omului de afaceri, oamenii legii au ajuns la casa victimei la ora 10.00 p.m., la scurt timp după ce a fost raportat incidentul sinuicidal, relatează editioncnn.com  

Cei doi copii ai cuplului erau în casă în momentul incidentului

Charity, soția lui Johnson, le-a declarat polițiștilor că sotul său s-a sinucis chiar în fața ei, în timpul unei dispute aprige ce a avut loc în garajul casei. Cei doi copii ai cuplului, unul în vârstă de 4 ani și unul de 5 ani, se aflau în casă atunci când incidentul s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Johnson avea încă puls atunci când echipele de prim ajutor au sosit, a fost transportat de urgență la spital, au fost făcute toate eforturile pentru a fi salvat, dar, la scurt timp, a decedat, conform raportului intocmit.

Avocatul lui Joseph Maldonado a confirmat că a purtat discuții cu văduva soție despre incident.

Conform raportului, Johnson nu avea un istoric al bolilor psihice și nu figura cu probleme anterioare de ordin psihologic.

ADVERTISEMENT

Productia “Tiger King 2”  este în prezent disponbilă  pe Netflix și a făcut înconjurul lumii prin intrigile prezentate, afacerile cu animale exotice, relațiile afaceriștilor și legăturile ce se realizau între ei.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: