Sport

Jefte Betancor, lăudat în presa din Spania: „Se gândește să înscrie mai multe goluri!”

Jefte Betancor a fost lăudat în presa din Spania.
19.10.2021 | 22:26
Jefte Betancor laudat in presa din Spania Se gandeste sa inscrie mai multe goluri
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la cotidianul AS au notat evoluțiile bune ale atacantului Farului Constanța, despre care au scris că stă cu gândul la marcarea și mai multor goluri în Liga 1.

Jefte a recunoscut și motivul pentru care a ales să meargă la Farul după experiența bună pe care a avut-o în sezonul trecut la FC Voluntari. Motivul fiind simplu, și anume o colaborare cu Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor, lăudat în presa din Spania

Jurnaliștii spanioli de la cotidianul AS l-au lăudat pe Jefte Betancor pentru evoluțiile bune pe care le-a avut de la venirea în România: „La FC Voluntari, Jefte Betancor a marcat opt goluri, lucru ce nu a trecut neobservat de Farul Constanța.

Anul acesta, sub bagheta lui Gheorghe Hagi, el a devenit una dintre vedetele din Liga 1. Acum, soarta sa poate fi la fel ca a celorlalți fotbaliști români care au plecat de la Farul Constanța în schimbul unei sue generoase de bani”.

ADVERTISEMENT

„Răzvan Marin sau Ianis Hagi au semnat cu Standard Liege, respectiv Genk, iar Jefte poate găsi o oportunitate similară.

Deocamdată, el se gândește să înscrie cât mai multe goluri sub comanda lui Hagi, personalitatea care a produs cea mai bună versiune a unui jucător uitat în Spania, dar foarte valoros peste hotare”, au mai notat jurnaliștii de la as.com.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Jefte Betancor

Jefte a spus de ce a ales să joace la Farul

Jefte Betancor a vorbit despre alegerea făcută în vară, atunci când a semnat cu Farul și recunoaște că pe lângă faptul că echipa este ofensivă și joacă pe placul său, a fost mult mai interesat de ofertă, pentru că Gică Hagi este managerul echipei, nu numai patronul ei:

„Am ales Farul pentru că aici se joacă fotbal şi oferă posibilitatea jucătorilor să găsească variante la cluburi mari. De asemenea,

ADVERTISEMENT

Hagi este managerul, iar asta mi-a atras atenţia. Puţini pot juca la Real Madrid şi la Barcelona şi el a făcut-o la amblele cluburi”.

„Este o legendă, a jucat la Real, la Barcelona, a jucat la cel mai înalt nivel. Este maniac cu fotbalul, urmărește tot, nu îi scapă nimic, este fantastic”, a mai spus Jefte, plăcut impresionat de colaborarea cu Gică Hagi.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Jefte Betancor, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: