Sport

Jefte Betancor marchează de la centrul terenului în Farul – Dinamo! Eşanu, gafă uriaşă. Video

Jefte Betancor face un meci senzațional în Farul - Dinamo și al doilea gol al său l-a marcat de la mijlocul terenului.
20.08.2021 | 23:09
Jefte Betancor marcheaza de la centrul terenului in Farul  Dinamo Esanu gafa uriasa Video
ADVERTISEMENT

Constănțenii se distrează cu echipa lui Dario Bonetti, iar de departe omul meciului este atacantul spaniol pe care Gică Hagi l-a adus în această vară de la FC Voluntari.

Jefte Betancor, golul anului în Farul – Dinamo

După ce a deschis scorul în startul meciului Farul – Dinamo, Jefte Betancor a reușit un gol de senzație în minutul 53.

ADVERTISEMENT

Spaniolul a primit o minge în propria jumătate, a avansat puțin, l-a văzut ieșit pe portarul Mihai Eșanu și l-a ”executat” cu un lob minunat de la jumătatea terenului.

Jefte Betancor Farul - Dinamo

Portarul lui Dinamo ar fi putut să evite primirea acestui gol rușinos. Eșanu se afla pe traiectoria balonului și a dat senzația că va reușit să respingă, dar a alunecat și astfel mingea a ajuns în plasă. VEZI AICI VIDEO

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor Farul - Dinamo

Dinamo era abonată goluri de generic TV

În sezonul precedent, Dinamo a nreușit să înscrie două goluri asemănătoare cu cel primit de la Jefte Betancor la Ovidiu.

În meciul cu FC Botoșani, Borja Valle își făcea debutul în tricoul ”câinilor” cu o execuție extraterestă. Mijlocașul înscria cu un șut fantastic din jumătatea proprie și aducea un punct pentru ”alb-roșii”.

ADVERTISEMENT

Apoi, Juan Camara a înscris spectaculos într-o partidă cu FC Argeș. În minutul 7, spaniolul l-a observat ieșit din poartă pe tânărul George Micle și l-a învins cu un șut din lovitură liberă de la jumătatea terenului.