Sport

Jefte Betancor, superstarul din echipa lui Gheorghe Hagi. Atacantul Farului este noul golgheter al Ligii 1

Jefte Betancor, noua stea din echipa lui Gică Hagi, este golgheterul Ligii 1 după hattrick-ul înscris cu Academica Clinceni.
14.09.2021 | 09:21
Jefte Betancor superstarul din echipa lui Gheorghe Hagi Atacantul Farului este noul golgheter al Ligii 1
ADVERTISEMENT

Farul Constanța s-a impus, din nou, în etapa a 8-a din Liga 1, cu scorul de 5-0 în fața celor de la Academica Clinceni. ”Show-ul” a fost furat de Jefte Betancor, atacantul celor de la Farul marcând de 3 ori în poarta formației ilfovene.

Jefte Betancor l-a depășit pe Deian Sorescu în clasamentul golgheterilor

Cu hattrick-ul din partida cu Academica Clinceni, atacantul spaniol a devenit noul golgheter al Ligii 1. Acesta l-a depășit pe Deian Sorescu, care înaine de etapa a 8-a era lider în topul marcatorilor cu 5 goluri înscrise.

ADVERTISEMENT

Datorită celor 3 goluri marcate, Jefte Betancor este noul lider în clasamentul golgheterilor, ajungând la cota de 7 goluri în acest sezon.

Atancatul celor de la Farul a mai marcat și în meciurile cu Gaz Metan Mediaș, Sepsi și cu Dinamo. În victoria cu „roș-albii” Jefte Betancor a marcat de două ori.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța, cea mai bună apărare din Liga 1

Farul este în creștere de la meci la meci în acest sezon, defensiva fiind punctul lor forte. Cu cele 15 puncte acumulate, elevii lui Gică Hagi ocupă în prezent locul 4 în clasament. Singurele echipe ce au marcat în poarta Farului sunt CFR Cluj și U Craiova 1948.

Pe teren propriu, Farul Constanța a evoluat perfect în acest sezon bifând 9 puncte din 9 posibile. În plus nu au primit nici un gol pe propria arenă, bilanțul perfect fiind păstrat și după meciul cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Enes Sali, gol la 15 ani pentru Farul Constanța

Enes Sali a reușit să marcheze ultimul gol al partidei dintre Farul și Academica Clinceni, închizând tabela la scorul de 5-0. Puștiul lui Hagi devine astfel cel mai tânăr marcator din Liga 1, la doar 15 ani și 7 luni.

„Nu am cuvinte! Mă simt extraordinar, e un sentiment unic și sper să-mi ajut echipa. Îmi place să driblez, am lucrat asta de mic și să fac asta cât mai mult.

ADVERTISEMENT

 E o onoare pentru mine, atmosfera era frumoasă și mi-am dorit să intru și să îmi ajut echipa.

Se poate orice, mă gândesc și la titlu, de ce nu?”, a spus Enes Sali la finalul partidei cu Clinceni.

Până la Sali, cel mai tânăr marcator din Liga 1 a fost Iosif Varga, acesta a debutat cu gol la vârsta de 16 ani, 8 luni şi 20 de zile, în meciul câștigat cu Dinamo în fața celor de la Steagul Roșu Brașov.

ADVERTISEMENT