Video. Jelena Ostapenko, moment inedit la Miami! Letona a “dansat” în faţa adversarei

Irina Aldea   
in Sporturi
25/03/2018, 22:25
Video. Jelena Ostapenko, moment inedit la Miami! Letona a “dansat” în faţa adversarei

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Jelena Ostapenko a asigurat din nou spectacol pe terenul de tenis. Campioana de la Roland Garros a “dansat” de mai multe ori, când se afla la primire, pe serviciul lui Timea Babos, pe care a învins-o cu 6-4, 6-4 într-o oră şi 37 de minute.

În momentul în care adversara ei se afla la serviciu, Ostapenko se mişca în ritmuri de dans, lucru observat şi de noul ei antrenor, David Taylor. Acesta i-a şi atras atenţia la un on court coaching. “La retur, stai calmă”. Reacţia ei a fost una amuzantă. “Dar vreau să fac asta”, a răspuns letona. Mai mult, acesta s-a prezentat cu o tabletă şi i-a transmis încă un lucru important. “Se pare că ai un winner la 20 de lovituri”, i-a spus antrenorul, iar Jelena a zâmbit larg.

Jelena Ostapenko, schimbată în raport cu antrenorii

A fost o altfel de sesiune on court coaching decât cele cu care ne obişnuise Ostapenko. Letona şi-a gonit de mai multe ori antrenorii în tribună, fără să se ferească de camerele video. Ostapenko îşi făcuse deja un obicei din astfel de ieşiri. În debutul anului, ea şi-a trimis mama în tribună, în confruntarea contra Kristynei Pliskova, dar şi Anabel Medina Garrigues, cea care a făcut din ea campioana de la Roland Garros, a avut parte de un epsiod asemănător.

Închide ×