Rivala Simonei Halep, declaraţie neaşteptată! Jelena Ostapenko: “Încă nu mă gândesc la asta”

Irina Aldea   
in Simona Halep
01/04/2018, 20:35
Rivala Simonei Halep, declaraţie neaşteptată! Jelena Ostapenko: “Încă nu mă gândesc la asta”

Jelena Ostapenko a recunoscut după finala disputată la Miami că ar fi putut juca mult mai bine. Letona a pierdut în faţa campioanei de la US Open 2017, Sloane Stephens, iar la conferinţa de presă a vorbit despre jocul său. “Am avut puţin mai multă presiune decât în celelalte meciuri”, a declarat Ostapenko.

”M-am simţit ca în toate meciurile pe care le-am jucat la acest turneu, dar astăzi am simţit că ratez multe lovituri pe care în mod normal nu le-aş fi greşit.” Chiar şi aşa, letona vede şi partea pozitivă din toată această situaţie, “Cred că este un lucru bun că am ajuns într-o finală chiar dacă am pierdut, am făcut câteva meciuri bune, este bine pentru mine”, a mai spus letona.

Jelena Ostapenko nu se gândeşte încă la Roland Garros

Întrebată dacă se gândeşte la Open-ul francez, unde este campioana en-titre, Ostapenko a răspuns că Roland Garros-ul nu reprezintă încă prioritatea numărul 1 pentru ea.“Încă nu mă gândesc la asta, pentru că am ceva timp la dispoziţie şi câteva turnee asupra cărora trebuie să mă concentrez înainte. Voi avea timp să mă gândesc, dar nu-mi place să-mi fac aşteptări, pentru a nu avea presiuni suplimentare. Vreau doar să merg acolo şi să joc fiecare meci, să încerc să mă concentrez asupra primului meci şi apoi dacă voi câştiga, mă voi pregăti pentru următoarele provocări”, a completat letona la conferinţa de presă. Ostapenko a învins-o pe Simona Halep în finala din 2017 a turneului de Mare Şlem organizat la Paris.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×