Sporturi

Jelena Ostapenko trece prin momente extrem de dificile. Tatăl jucătoarei din Letonia a încetat din viață: ”Vei fi mereu în inima mea”

12.01.2020 | 15:32
Jelena Ostapenko trece prin momente extrem de dificile Tatal jucatoarei din Letonia a incetat din viata Vei fi mereu in inima mea
Jelena Ostapenko trece prin momente extrem de dificile. Tatăl jucătoarei din Letonia a încetat din viață. Sursa foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Jelena Ostapenko traversează momente extrem de dificile în startul anului 2020. Tatăl sportivei din Letonia, Jevgenijs Ostapenko, a încetat din viață în urmă cu o zi.

Jelena Ostapenko trece prin momente extrem de dificile. Tatăl jucătoarei din Letonia a încetat din viață

Tragica veste a decesului lui Jevgenijs Ostapenko fost anunțată chiar de jucătoarea de 22 de ani printr-o postare pe contul oficial de Twitter. Jelena a urcat în meciul online o imagine cu ea și tatăl său din urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

”Ai fost alături de mine din prima zi. Din păcate, viața îi ia de lângă noi pe cei pe care îi iubim. Îți dai seama ce ai pierdut abia atunci când nu mai ai lângă tine acea persoană.

Dragă tată, vei fi mereu în inima mea. Te iubesc!”, a scris Jelena Ostapenko pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT

Jevgenijs Ostapenko, tatăl Jelenei, a fost jucător de fotbal. În 2016, într-un interviu pentru ASAP Sports, Ostapenko declara că tatăl ei a evoluat în Ucraina, însă nu și-a amintit numele echipei lui de club.

Jelena Ostapenko anunța pe 6 ianuarie că are probleme personale

Starea de sănătate a tatălui jucătoarei din Letonia s-a înrăutățit încă de la încpeutul acestui an. Pe 6 ianuarie, Jelena Ostapenko anunța că ”din motive personale”, se retrage de la turneul de la Auckland, acolo unde trebuia să evolueze.

ADVERTISEMENT

”Din cauza unor probleme personale, mă văd nevoită să mă retrag de la turneul ABS Classic din Auckland. Sper să revin în competiție cât mai curând”, scria letona pe Twitter.

  • 44 este poziția ocupată în prezent în clasamentul WTA de Jelena Ostapenko

Ostapenko scria istorie în 2017 la Roland Garros

În urmă cu trei ani, la Paris, Jelena Ostapenko uimea lumea tenisului și aducea primul titlu de Grand Slam pentru Letonia.

ADVERTISEMENT

Pe 10 iunie 2017, Jelena Ostapenko, cea care abia împlinise 20 de ani și ocupa locul 47 WTA, fără niciun trofeu important în palmares, trecea de Simona Halep cu 4-6, 6-4, 6-3, și câștiga cel mai important titlu din carieră.

ADVERTISEMENT