Sporturi

Jelena Ostapenko, un nou gest lipsit de fair-play! Ce a făcut de data asta letona. Video

08.08.2018 | 19:49
Jelena Ostapenko, un nou gest lipsit de fair-play! Ce a făcut de data asta letona. Video

Jelena Ostapenko, un nou gest lipsit de fair-play! Jelena Ostapenko a recurs la un nou gest urât după ce a fost eliminată de la Rogers Cup 2018.

Jelena Ostapenko s-a comportat din nou urât pe terenul de tenis. Jelena Ostapenko, locul 11 WTA, a fost eliminată de la Rogers Cup 2018 chiar din turul inaugural de către Johanna Konta, locul 43 WTA, scor 7-6, 1-6, 2-6, iar la finalul partidei, letona a refuzat să dea mâna cu arbitra de scaun.

Jelena Ostapenko, un nou gest lipsit de fair-play! Ce a făcut de data asta letona. Video

Chiar dacă se impusese în primul set, letona în vârstă de 21 de ani a început să greşească foarte mult în următoarele două seturi, iar britanica nu a greşit deloc şi a profitat de fiecare şansă pe care a primit-o de la semifinalista de anul acesta de la Wimbledon şi s-a impus la capătul unui meci care a durat o două ore şi 5 minute de joc.

Jelena Ostapenko, un nou gest lipsit de fair-play

Nervoasă pentru una dintre deciziile luate de arbitra de scaun în timpul meciului din turul inaugural de la Montreal, letona a refuzat să-i strângă mâna arbitrei şi a mers direct spre scaunul său, vizibil supărată pentru evoluţia din primul tur al turneului canadian.

Nu a fost pentru prima dată când Ostapenko face un astfel de gest, sportiva din Letonia fiind recunoscută pentru temperamentul său imprevizibil. Fosta campioană de la Roland Garros este binecunoscută pentru ieşirile sale nervoase din teren şi pentru comportamentul pe care-l are la sesiunile de on court coaching.

Johanna Konta, declaraţie superbă la adresa Simonei Halep

Ajunsă pe locul 43 WTA, după ce s-a aflat anul trecut şi pe poziţia a patra în lume, cea mai înaltă poziţie atinsă de britanica în vârstă de 27 de ani, Konta a avut o declaraţie superbă la adresa Simonei Halep, acordată chiar după victoria asupra Jelenei Ostapenko de la Rogers Cup 2018. Johanna Konta, locul 43 WTA, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că se bucură pentru succesul istoric al Simonei Halep din acest an de la Roland Garros şi este de părere că românca din fruntea clasamentului mondial a meritat marele trofeu de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Cred că Simona a demonstrat ce fel de jucătoare este în ultimii ani. Sunt cu adevărat bucuroasă pentru ea că a câştigat Roland Garros în acest an. Cred că şi-a luat o mare presiune de pe umeri şi merită din plin acest titlu de Grand Slam. Cred că nimeni nu poate spune ceva negativ despre ea. Are un stil de joc complet. N-am mai jucat cu ea de când a ajuns pe locul 1 în clasamentul WTA, însă de fiecare dată au fost meciuri strânse, pe muchie de cuţit, a declarat britanica, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep la Rogers Cup 2018

Simona Halep va păşi la Montreal pentru prima dată pe terenul de tenis într-o competiţie oficială  după eliminarea din turul al treilea de la Wimbledon 2018 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh. Anul trecut, cea mai bună tenismenă a lumii a ajuns la Rogers Cup până în semifinala turneului, acolo unde a fost eliminată de Elina Svitolina, scor 1-6, 1-6. În 2016, ultima dată când turneul fetelor s-a ţinut la Montreal, Simona a câştigat marele trofeu după o finală superbă cu Madison Keys.  Partidele de la Rogers Cup 2018 vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport. 

Tags: