Life

Jennifer, fata cea mare a lui Bill Gates, se căsătorește. Când are loc marele eveniment

Jennifer Gates, fata cea mare a lui Bill Gates, se căsătorește în acest weekend, pe 16 octombrie. Ea și Nayel Nassar sunt logodiți de anul trecut.
14.10.2021 | 23:56
Jennifer, fata cea mare a lui Bill Gates, se căsătorește. Când are loc marele eveniment
Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Când are loc marele eveniment. Sursa foto: edition.cnn.com
ADVERTISEMENT

Jennifer Gates, fata cea mare a lui Bill Gates, urmează să se căsătorească peste două zile. Evenimentul va avea loc într-o locație exclusivistă, o proprietate primită cadou chiar de fiica miliardarului.

În vârstă de 25 de ani, Jennifer va îmbrăca rochia de mireasă. Ea și jocheul olimpic Nayel Nassar s-au logodit anul trecut și au plănuit o nuntă spectaculoasă.

Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește în acest weekend

Fata cea mare a lui Bill Gates va avea parte de cea mai frumoasă zi din viața ei. Jennifer Gates se căsătorește cu Nayel Nassar, bărbatul cu care formează un cuplu de aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut în 2017 și s-au logodit anul trecut.

ADVERTISEMENT

Jennifer Gates se va căsători la ferma de cai în valoare de 16 milioane de dolari din North Salem, primită cadou de tânără la absolvirea universității.

Viitorul soț al lui Jennifer este un jocheu olimpic, fiu al unor milionari din Egipt. Vecinii se plâng de agitația de la reședința familiei Gates din North Salem, însă viitorii miri le-au trimis cadouri scumpe, în semn de scuze, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT

Orașul este destul de mic, având doar 5.000 de locuitori, iar proprietatea primită de Jennifer Gates se întinde pe 50 de hectare.

Melinda Gates a mers deja la cumpărături pentru nuntă cu fiica ei, iar luna trecută a organizat petrecerea burlăcițelor.

ADVERTISEMENT

Costurile pentru nunta lui Jennifer Gates și Nayel Nassar ajung undeva la cel puțin 2 milioane de dolari, precizează Daily Mail.

Jennifer Katharine Gates este fata cea mare a unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Tânăra va moșteni o avere de zece milioane de dolari. Partenerul ei va moșteni o sumă mult mai mare, adică 100 de milioane de dolari, fiind un jocheu olimpic.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Bill Gates este absolventa Universității Stanford și este pasionată de echitație. De altfel, cu ajutorul acestei pasiuni și-a întâlnit viitorul soț, amândoi participând la diverse competiții.

Evenimentul are loc la aproape jumătate de an de când Bill și Melinda Gates au anunțat că divorțează.

ADVERTISEMENT

Bill și Melinda Gates au divorțat după 27 de ani de căsnicie și au împreună trei copii. În afară de Jennifer, cei doi mai au o fiică, Phoebe Adele Gates (19 ani) și un fiu, Rory John Gates (22 de ani).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri