Life

Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. Ce a fost învățată Jennifer de mică de părinții ei. A crescut auzind despre această epidemie

09.07.2020 | 20:54
Fiica lui Bill Gates rupe tacerea Ce a fost invatata Jennifer de mica de parintii ei A crescut auzind despre aceasta epidemie
Fiica lui Bill Gates a vorbit despre copilăria ei și ce o învăța familia de mică. Sursa foto: captură CBS
ADVERTISEMENT

Jennifer, fiica lui Bill Gates, este una dintre copilele de bani gata din lume, iar celebritatea de care se bucură datorită tatălui ei poate fi cu dus-întors.

Fiica lui Bill Gates susține că în familie se vorbea des despre sănătatea mondială

Fata fondatorului Microsoft, omu a cărui nume a devenit extrem de controversat odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, a vorbit despre cum a fost crescută de acesta și cum îl percepe ea pe tatăl ei, făcând parte din familie.

ADVERTISEMENT

„M-am născut cu un privilegiu uriaș și cred că pot să folosesc oportunitățile mele pentru a învăța de la ei să găsesc lucruri de care sunt pasionată și sper să fac din lumea aceasta un loc un pic mai bun”, a mărturisit Jennifer Gates pentru Slidelines Magazine.

S-a jucat cu păpuși ”bolnave” pentru a învăța să fie păsătoare cu cei din jur

„Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile. Am crescut auzind despre mortalitatea infantilă la masa din bucătărie, despre poliomielită, despre epidemia de SIDA”, a adăugat fata lui Bill Gates.

ADVERTISEMENT

Continuând discuția despre educația primită de la părinții ei, Jennifer a povestit un episod din copilăria ei, când mama i-a oferit o păpușă despre care a spus că avea SIDA.

De atunci a aflat că trebuie să aibă grijă de cei din jur, să fie responsabilă cu sănătatea ei, dar mai ales cu a celorlalți: „Mama s-a gândit atunci că poate vorbeau prea mult despre sănătatea mondială la masa din bucătărie”.

ADVERTISEMENT

„În prima săptămână la facultatea de medicină eram atât de copleșită de volumum de informații încât am uitat de mine însămi, ceea ce a devenit foarte important pentru mine.

De atunci am învățat să am grijă să mențin un echilibru și să am grijă să-mi fac suficient timp pentru somn, prieteni, mișcare și relaxare – toate sunt fundamentale și mă ajută să mă pregătesc pentru școală și pentru pacienții mei din viitor”, a adăugat pentru aceeași sursă absolventa Universității Stanford din SUA.

ADVERTISEMENT
Tags: