Life

Jennifer Loper și Ben Affleck, lună de miere în Paris. Cum au fost surprinși

Jennifer Lopes și Ben Affleck și-au unit destinele într-o ceremonie secretă pe 16 iulie, în Las Vegas, iar acum au decis să plece în luna de miere. Destinația aleasă.
22.07.2022 | 08:02
Jennifer Loper si Ben Affleck luna de miere in Paris Cum au fost surprinsi
Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere. Destinația aleasă de cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 52 de ani este în culmea fericirii de când s-a reîntâlnit cu actorul cu care s-a iubit și în urmă cu 20 de ani. Vedeta internațională și actualul partener de viață au făcut prima călătorie în calitate de soț și soție.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere. Destinația aleasă de cei doi

Jennifer Loper și Ben Affleck au petrecut câteva zile în America, după cununia fulger cu care și-au surprins fanii, iar acum au plecat în luna de miere. Cei doi au fost surprinși în Paris, orașul iubirii, înainte de o cină la restaurant.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o rochie de culoare roșie, vaporoasă, ideală pentru vară, artista strălucește la brațul actorului de 49 de ani, care este la fel de elegant într-un costum închis la culoare. Îndrăgostiții se țin strâns de mână.

Potrivit Page Six, cântăreața pare foarte fericită și încântată că a devenit doamna Affleck, mai ales că își poartă cu mare mândrie inelul de diamant și verigheta. Jennifer Lopez are toate motivele să zâmbească din nou.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a fost fotografiată de paparazzi împreună cu Ben Affleck în timp ce se plimbă pe străzile din Paris, îmbrăcată foarte lejer. Frumoasa artistă poartă blugi, un tricou alb și o pălărie care să o protejeze de soare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, căsătorie secretă

Jennifer Lopez a fost cea care a anunțat recent că s-a căsătorit în mare secret cu Ben Affleck, actorul cu care a avut o relație sentimentală și în urmă cu 20 de ani. Cântăreața a transmis un mesaj emoționant despre puterea iubirii.

ADVERTISEMENT

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare.

Este adevărat ce se spune: tot ce ai nevoie este dragoste. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați.

ADVERTISEMENT

Avem o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”, a spus artista, notează peroz.ro.

ADVERTISEMENT