Life

Jennifer Lopez a devenit Affleck! Detalii despre nunta secretă a cântăreței: povestea rochiei de mireasă și prețul verighetei

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în weekend-ul trecut. Nunta lor a avut loc aproape de Las Vegas, pe 16 iulie. Au apărut primele detalii de la fericitul eveniment.
18.07.2022 | 11:38
Jennifer Lopez a devenit Affleck Detalii despre nunta secreta a cantaretei povestea rochiei de mireasa si pretul verighetei
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit pe 16 iulie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret weekend-ul trecut. Nunta celor doi a avut loc în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Potrivit presei de peste Ocean, ceremonia a fost una restrânsă, la eveniment participând cei mai apropiați prieteni ai cuplului.

Jennifer Lopez a luat numele Affleck

Jennifer și Ben au dat semne încă din luna aprilie că relația lor este mai serioasă ca niciodată. Atunci au apărut primele zvonuri că perechea ar pregăti o mare nuntă, însă marele eveniment s-a dovedit a fi unul destul de mic, având în vedere sonoritatea numelor celor doi artiști.

ADVERTISEMENT

Potrivit NBC, cei doi s-au căsătorit civil pe 16 iulie 2022 în statul american Nevada. Jennifer deja apare în acte sub numele Affleck. La ceremonie au participat gemenii vedetei, născuți în urma relației cu Marc Anthony.

Jennifer a ales să poarte numele partenerului ei, o tradiție pe care, însă, nu au respectat-o toate celebritățile din Statele Unite. Beyonce sau Kim Kardashian, de pildă, au ales să își păstreze numele de familie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a publicat câteva imagini de la nunta ei secretă. Vedeta a purtat o rochie albă cu voal, iar Ben Affleck a optat pentru un costum alb la care a asortat un papion negru.

Jennifer a oferit câteva detalii despre emoționantul eveniment din viața ei. De la petrecere nu a lipsit un Cadillac decapotabil roz, cel din care a coborât mireasa întâmpinând mesenii.

ADVERTISEMENT
Așa arată rochia semnată Zuhair Murad, pe care Jennifer Lopez a purtat-o și în 2001, pe platourile de filmare de la „Gigli”, unde l-a cunoscut, de fapt, pe Ben Affleck. Foto: Pagesix.com

Povestea rochiei de mireasă purtată de J. Lo. Nu a ales întâmplător ținuta!

„Când iubirea este reală, tot ce contează este că ne avem unul pe celălalt. Ne-am promis să ne iubim, să avem grijă unul de celălalt, se ne înțelegem, să fim răbdători, afectuoși și buni. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră”, sunt cuvintele rostite de artistă, care descriu perfect felul în care a trăit acest moment unic.

Pe pagina ei web, cântăreața a mai spus că a fost extrem de surprinsă când a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck, cei doi împăcându-se după 20 de ani în care relația lor a fost în pauză.

ADVERTISEMENT

Ținuta pe care a purtat-o Jennifer Lopez a atras atenția tuturor, căci multora li se părea o rochie destul de cunoscută. Așa și e! Rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o interpreta hit-ului „Jenny from the block” este dintr-un film realizat în anul 2001, „Gigli”, exact pelicula unde cei doi s-au cunoscut, unde s-au îndrăgostit unul de celălalt. Rochia este o creație Zuhair Murad. Jenny a purtat și o a doua rochie, ceva mai simplă, în cadrul restrânsei petreceri.

A doua rochie purtată de J. Lo. la nuntă, una mai simplă. Foto: pagina web On the J Lo

Verigheta, estimată la peste 5 milioane de dolari

Inelul pe care Jenny l-a primit încă din luna aprilie, când a fost cerută în căsătorie, este mult mai scump față de vechiul inel de logodnă. Vorbim despre un diamant verde de 8,5 karate. Un  specialist în bijuterii îl estimează la peste 5 milioane de dolari.

CEO-ul The Diamond Pro, Mike Fried, a analizat verigheta cântăreței. A ajuns la concluzia că o astfel de bijuterie poate depăși chiar și 10 milioane de dolari.

„Un diamant verde de această mărime este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior”, a declarat Fried pentru Page Six Style.

Inelul inițial a costat 2,5 milioane de dolari, Jennifer purtând în trecut un diamant roz Harry Winston.

ADVERTISEMENT