Life

Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Și-a asumat oficial relația cu Ben Affleck. Foto

Jennifer Lopez a ajuns la 52 de ani. Relația cu Ben Affleck a fost asumată oficial
25.07.2021 | 14:42
Jennifer Lopez a implinit 52 de ani Sia asumat oficial relatia cu Ben Affleck Foto
ADVERTISEMENT

Celebra actriță și cântăreață și-a sărbătorit a 52-a zi de naștere. Nu a făcut-o oricum, și-a asumat relația cu Ben Affleck.

Jennifer Lopez a distribuit o fotografie cu ei doi. Cuplul se sărută pasional și se îmbrățișează pe un iaht.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Și-a asumat oficial relația cu Ben Affleck. Foto

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional
Sursa foto: Instagram

Este prima dată când artista distribuie imagini cu Ben Affleck. Până acum, cei doi au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Mai mult, Jennifer Lopez și-a încântat fanii de pe conturile de socializare. Ea și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o adevărată ședință foto.

ADVERTISEMENT

A demonstrat că nu își arată vârsta, etalând o siluetă de invidiat, o piele fină și fermă, dar și un zâmbet fermecător. Ea a purtat un costum de baie din două piese, cu imprimeu, pe care l-a accesorizat cu un caftan galben cu imprimeu floral și bijuterii aurii supradimensionate.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez sărbătorindu-și ziua de naștere în costum de baie
Sursa foto: Instagram

Cuplul a început să se întâlnească tot mai des începând cu luna aprilie a acestui an, după ce Jennifer s-a despărțit de Alex Rodriguez. Ei au fost văzuți destul de frecvent petrecând timp împreună, inclusiv alături de copii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și-a anulat logodna cu jucătorul de baseball în primăvara acestui an. Ulterior, ea a scos o nouă piesă, „Cambia el Paso”, alături cu Rauw Alejandro.

Melodia spune povestea unei relații încheiate după ce femeia a fost înșelată. Până în acest moment, artista nu a făcut declarații cu privire la motivul pentru care s-a terminat precedenta relație.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck și Jennifer Lopez, la a doua încercare

Ben Affleck, în vârsă de 48 de ani, este și el un fost iubit al lui Jennifer Lopez. Cei doi au fost logodiți în anul 2002.

Urmau să se căsătorească în septembrie 2003, dar nunta a fost amânată cu puțin timp înainte să aibă loc. Ulterior, în anul 2004, cununia a fost anulată.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru People.com că Jennifer are intenții serioase în ceea ce privește relația cu Ben Affleck.

„Totul pare să funcționeze fără probleme. Nu a arătat atât de fericită de mult timp,” a mai adăugat apropiatul cuplului.

ADVERTISEMENT