Life

Jennifer Lopez, fabuloasă la 51 de ani, dar ghinionistă în amor! Topul bărbaților cu care s-a iubit înainte de Alex Rodriguez

17.03.2021 | 13:57
Jennifer Lopez, fabuloasă la 51 de ani, dar ghinionistă în amor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani, dar are ghinion în amor! Care este topul bărbaților cu care s-a iubit, înainte să formeze un cuplu cu Alex Rodriguez?

Jennifer Lopez părea să fie fericită alături de Alex Rodriguez, mai ales că amândoi se înțelegeau perfect și cu copiii partenerului de viață. Însă, după ce au apărut informații în presă despre infidelitatea sportivului, s-a aflat că Alex și JLO și-au spus “Adio”.

ADVERTISEMENT

Însă, nu este prima dată când Jennifer Lopez are ghinion în relațiile amoroase. A trecut deja prin mai multe divorțuri și a fost logodită și în trecut.

David Cruz (1984-1994)

Acesta a fost primul iubit al cântăreței. Jennifer Lopez avea doar 15 ani atunci când l-a cunoscut și au rezistat împreună timp de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Wesley Snipes (1994-1995)

Cei doi s-au iubit la mijlocul anilor ’90, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Money Train.

Ojani Noa (1997-1998) – primul divorț

Avea o slujbă de chelner atunci când a cunoscut-o pe Jennifer Lopez. S-au căsătorit, dar mariajul lor s-a încheiat după doar un an. Mai mult decât atât, cântăreața l-a dat în judecată în anul 2006, susținând că a fost șantajată. Se pare că bărbatul a amenințat-o că va scrie o carte cu lucruri rușinoase din relația lor.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit Jennifer Lopez înainte de Alex Rodriguez

Tommy Mottola (1998)

Tommy a divorțat de Mariah Carey, apoi s-a iubit aproape un an cu JLo. În cele din urmă, s-au despărțit, iar el s-a recăsătorit cu Thalia.

P. Diddy (1999-2001)

Jennifer și cântărețul rap au format un cuplu timp de doi ani, dar stilul lui de viață a nemulțumit-o pe artistă. Și-au spus adio după o petrecere care s-a terminat cu împușcături. De altfel, P. Diddy a fost la un pas să ajungă în spatele gratiilor după acel incident.

ADVERTISEMENT

Chris Judd (2001-2003) – al doilea divorț

Jennifer Lopez s-a îndrăgostit apoi de unul dintre dansatorii ei. S-au căsătorit, dar au divorțat după puțin timp. S-a scris la acea vreme în presă că JLo a început o aventură cu actorul Ben Affleck.

Ben Affleck (2002-2004) – prima logodnă

Au format unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri din showbiz. În anul 2004, actorul a cerut-o de soție, dar relația lor a ajuns la final. S-a spus că Ben nu își dorea, de fapt, să se însoare.

Marc Anthony (2004-2011) – al treilea divorț

Cu Marc Anthony a ajuns la altar și a avut și doi copii, gemenii Max și Emme, care s-au născut în anul 2008. Jennifer și Marc au divorțat în anul 2011, dar au rămas foarte buni prieteni.

Ghinion în amor: trei logodne și trei divorțuri

Casper Smart (2011-2016)

Jennifer Lopez s-a îndrăgostit de un alt dansator din trupa ei. Au format un cuplu timp de cinci ani, dar nici această poveste de dragoste nu a durat o viață întreagă.

Drake (2016-2017)

Această relație nu a fost una confirmată oficial, dar cei doi s-au pozat în ipostaze intime și au postat imaginile pe Instagram. S-a scris că s-ar fi iubit timp de mai multe luni

Alex Rodriguez (2017-2021) – a treia logodnă

În luna martie, anul 2017, cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună. Păreau un cuplu perfect, apărând adesea alături de copii lor. Mai mult decât atât, a fost cea de-a treia logodnă pentru JLo, iar planurile de nuntă erau în plină desfășurare atunci când presa internațională a anunțat despărțirea. Se pare că motivul ar fi infidelitatea lui Alex Rodriguez.

ADVERTISEMENT