Life

Jennifer Lopez, fabuloasă la brațul lui Ben Affleck, la Veneția! Galerie foto

Jennifer Lopez a avut o apariție fabuloasă la brațul lui Ben Affleck, la Veneția, la Festivalul de Film, actrița fiind în centrul atenției la premiera peliculei ”The Last Duel”.
11.09.2021 | 17:52
Jennifer Lopez si Ben Affleck, pe covorul rosu, la Venetia Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția a fost acaparat de apariția de senzație pe care a avut-o Jennifer Lopez care, pentru prima oară la o asemenea ocazie, l-a avut alături de ea pe actorul Ben Affleck.

Jennifer Lopez a furat toate privirile

Ajunsă la 52 de ani, Jennifer Lopez pare să nu îmbătrânească deloc, frumoasa actriță și cântăreață arătând, și acum, perfect. Iar la Festivalul de Film de la Veneția a demonstrat, dacă mai era nevoie, că vârsta, pentru ea, este doar un număr.

ADVERTISEMENT

Parcă descoperind secretul tinereții veșnice, Jennifer Lopez a făcut senzație la brațul lui Ben Affleck în momentul în care cei doi au pășit pe covorul roșu pentru a participa la premiera filmului ”The Last Duel”, peliculă în care iubitul artistei joacă un rol principal alături de Matt Damon.

Jennifer Lopez și-a făcut apariția într-o rochie albă decoltată, împodobită cu bijuterii extrem de valoroase, Cartier, argintii în jurul decolteului amețitor prin adâncimea lui bine pus în evidență.

ADVERTISEMENT

Rochia, una extrem de îndrăzneață, cu o crăpătură uriașă pe coapsă, dar lungă, a fost extrem de bine primită de criticii de modă, cu toții aplaudând apariția fabuloasă a actriței.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, risipă de gesturi tandre

Vizibil îndrăgostită de actorul cu trei ani mai tânăr decât ea, J ennifer Lopez a făcut risipă de gesturi tandre pe covorul roșu, spre deliciul fotografilor și fanilor celor doi.

ADVERTISEMENT

Între timp, Ben Aflleck arăta perfect într-un costum negru, o cămașă albă și papion negru, în timp ce se uita adorabil la frumoasa lui iubită cu care s-a împăcat la începutul acestei veri, după ce s-a iubit anterior în 2002.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, iubire cu repetiție

În 2002, Jennifer Lopez şi Ben Affleck formau cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood, povestea relației lor făcând deliciul a milioane de oameni și, evident, a presei tabloide.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, fiecare mișcare făcută de Jennifer Lopez şi Ben Affleck era urmărită de paparazzii, iar știrile despre ei precizat fiecare cadou pe car eși-l făceau. Totul a culminat cu apariția pe mâna frumoasei actrițe a unui inel de logodncă, însoțit de un diamant roz de 6 carate, primit de la Ben Affleck.

Cu toate acestea, deși toate detaliile nunții celor doi păreau să fie stabilite, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au anulat evenimentul fără explicații, iar în 2003 s-au despărțit pentru ca, anul acesta, să se reîntâlnească și să reia povestea de dragoste.

Jennifer Lopez, plătită regește

Jennifer Lopez este cea mai bine plătită actriță și cântăreață de origine latino-americană de la Hollywood – fiecare rol al ei este plătit cu circa 15 milioane de dolari – , iar personajele și modul în care le-a interpretat în ultimii ani i-au adus doar critici pozitive din partea specialiștilor.

De altfel, Jennifer Lopez, actrița, cântăreața și femeia de afaceri de 52 de ani care are doi copii are o avere estimată de revista Forbes la 500 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT