Life

Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck să semneze un contract prenupțial. Condiția inedită impusă de actriță

Jennifer Lopez vrea ca Ben Affleck să semneze un contract prenupțial înainte de nuntă. Cântăreața și actrița i-a impus o condiție inedită viitorului ei soț.
26.04.2022 | 08:06
Jennifer Lopez ia cerut lui Ben Affleck sa semneze un contract prenuptial Conditia inedita impusa de actrita
Jennifer Lopez vrea ca Ben Affleck să semneze un contract prenupțial. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez (52 de ani) a fost cerută în căsătorie de Ben Affleck (49 de ani), cu care este împreună din primăvara lui 2021, însă i-a cerut actorului să semneze un contract prenupțial. Cei doi s-au logodit și în 2002, dar s-au despărțit doi ani mai târziu.

Jennifer Lopez i-a cerut lui Ben Affleck să semneze un contract prenupțial

Actrița și cântăreața i-a impus câteva condiții viitorului ei soț în contractul prenupțial. Una dintre acestea este să întrețină relații intime cel puțin de patru ori pe săptămână, potrivit American Post.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu au fost dezvăluite și alte condiții ale contractului pe care trebuie să-l semneze Ben Affleck.

Cei doi s-au logodit de curând, iar Jennifer Lopez a povestit în mediul online cum a decurs cererea în căsătorie. Actrița le-a arătat fanilor și cum arată inelul de logodnă, în valoare de 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

“Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: ‘Este un da?’. Am spus DA, desigur, că este un DA. Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată…

Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată.”, a povestit vedeta pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Ben Affleck are o piatră verde, care este culoarea preferată a lui Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori

Diva de la Hollywood a fost căsătorită de trei ori de-a lungul timpului. În perioada 1997 – 1998 a fost căsătorită cu Ojani Noa, apoi cu Cris Judd între 2001 și 2003. De asemenea, a avut un mariaj de zece ani cu Marc Anthony în perioada 2004–2014.

Anul trecut, vedeta s-a despărțit de Alex Rodriguez după patru ani de relație. Cei doi erau logodiți din 2019, însă au decis împreună să pună capăt poveștii lor de iubire.

“Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune.

Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare.”, spunea Jennifer Lopez în 2021.

ADVERTISEMENT