Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși

11.05.2021 | 16:15
Jennifer Lopez si Ben Affleck din nou impreuna la 17 ani de la despartire Unde au fost surprinsi
Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-au împăcat Jennifer Lopez și Ben Affleck, la 17 ani de când s-au despărțit? Se pare că cei doi actori au rămas în relații foarte bune și au petrecut câteva zile în doi în statul Montana, SUA. 

La jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație. Însă diva deja a trecut peste acest moment și s-a întâlnit cu fostul partener.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Duminica trecută, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși

Jennifer Lopez (51 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez (45 de ani) în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic, de care s-a despărțit în 2004.

Cei doi ar fi plecat împreună în Montana, Statele Unite ale Americii, după cum a declarat o sursă pentru publicația E! News. Jennifer Lopez ar fi ținut legătura cu fostul logodnic în toți acești ani, „mai mult sau mai puțin”.

ADVERTISEMENT

„Au petrecut aproape o săptămână împreună, în vacanță. Au fost doar ei doi”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus. Fotoreporterii Daily Mail au surprins câteva imagini din Montana cu cei doi actori.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck în 2003. Sursa foto: hepta.ro

Duminica trecută, pe 2 mai, Jennifer Lopez a participat la un concert caritabil, Vax Live, alături de alte celebrități, pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze anti-COVID.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment a participat și Ben Affleck, însă cei doi nu au interacționat. Președintele Joe Biden și Prințul Harry au îndemnat și ei populația să se vaccineze, în cadrul concertului filmat în Los Angeles. Cu banii strânși, au fost achiziționate peste 26 de milioane de doze de vaccin anti-Covid pentru țările defavorizate.

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez

La începutul lunii mai, actorul i-a făcut o vizită lui Jennifer Lopez. După ce și-a lăsat mașina în fața hotelului Bel Air, Ben Affleck (48 de ani) a luat un alt autoturism și s-a îndreptat spre locuința divei. „S-a urcat în mașină și a plecat”, a mai declarat o sursă.

Interpretul lui Batman ar fi contactat-o de mai multe ori pe Jennifer Lopez și chiar ar fi luat cina împreunnă, legătura dintre ei fiind destul de puternică și acum.

„Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment”, a mai declarat o sursă pentru E! Online.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli”, iar în 2002 și-au anunțat logodna. Doi ani mai târziu, cei doi actori au pus capăt relației, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani) în anul 2005.

În 2015, cei doi s-au separat, după ce Affleck a înșelat-o pe Garner cu bona celor trei copii ai lor. Au împreună două fiice și un băiat: Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

ADVERTISEMENT