Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși

11.05.2021 | 16:15
Jennifer Lopez si Ben Affleck din nou impreuna la 17 ani de la despartire Unde au fost surprinsi
Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-au împăcat Jennifer Lopez și Ben Affleck, la 17 ani de când s-au despărțit? Se pare că cei doi actori au rămas în relații foarte bune și au petrecut câteva zile în doi în statul Montana, SUA. 

La jumătatea lunii aprilie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că și-au rupt logodna, după aproximativ patru ani de relație. Însă diva deja a trecut peste acest moment și s-a întâlnit cu fostul partener.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost împreună între 2002 și 2004, actorul fiind și primul ei logodnic. Duminica trecută, cei doi s-au urcat într-un avion privat și au plecat în vacanță.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună, la 17 ani de la despărțire. Unde au fost surprinși

Jennifer Lopez (51 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și cântărețe din SUA, însă nu are la fel de mult noroc și în dragoste. După trei divorțuri, trei logodne și alte relații romantice, diva s-a despărțit și de Alex Rodriguez (45 de ani) în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Însă nu a durat prea mult perioada de suferință, căci vedeta a petrecut deja ceva timp în compania altui bărbat. Și nu oricine, ci Ben Affleck, primul ei logodnic, de care s-a despărțit în 2004.

Cei doi ar fi plecat împreună în Montana, Statele Unite ale Americii, după cum a declarat o sursă pentru publicația E! News. Jennifer Lopez ar fi ținut legătura cu fostul logodnic în toți acești ani, „mai mult sau mai puțin”.

ADVERTISEMENT

„Au petrecut aproape o săptămână împreună, în vacanță. Au fost doar ei doi”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus. Fotoreporterii Daily Mail au surprins câteva imagini din Montana cu cei doi actori.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck în 2003. Sursa foto: hepta.ro

Duminica trecută, pe 2 mai, Jennifer Lopez a participat la un concert caritabil, Vax Live, alături de alte celebrități, pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze anti-COVID.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment a participat și Ben Affleck, însă cei doi nu au interacționat. Președintele Joe Biden și Prințul Harry au îndemnat și ei populația să se vaccineze, în cadrul concertului filmat în Los Angeles. Cu banii strânși, au fost achiziționate peste 26 de milioane de doze de vaccin anti-Covid pentru țările defavorizate.

Ben Affleck a vizitat-o pe Jennifer Lopez

La începutul lunii mai, actorul i-a făcut o vizită lui Jennifer Lopez. După ce și-a lăsat mașina în fața hotelului Bel Air, Ben Affleck (48 de ani) a luat un alt autoturism și s-a îndreptat spre locuința divei. „S-a urcat în mașină și a plecat”, a mai declarat o sursă.

Interpretul lui Batman ar fi contactat-o de mai multe ori pe Jennifer Lopez și chiar ar fi luat cina împreunnă, legătura dintre ei fiind destul de puternică și acum.

„Ben a contactat-o pentru a vedea ce mai face și au luat cina împreună de mai multe ori în ultima lună. Este o legătură naturală între ei. Au o chimie ireală. Se bucură unul de compania celuilalt pentru moment”, a mai declarat o sursă pentru E! Online.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli”, iar în 2002 și-au anunțat logodna. Doi ani mai târziu, cei doi actori au pus capăt relației, iar Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner (49 de ani) în anul 2005.

În 2015, cei doi s-au separat, după ce Affleck a înșelat-o pe Garner cu bona celor trei copii ai lor. Au împreună două fiice și un băiat: Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici