ADVERTISEMENT
Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, tot mai aproape de căsătorie. Ce s-a mai aflat despre relația lor

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pare una din ce în ce mai serioasă. Cei doi ar avea de gând să pășească în fața altarului.
Autor: Dan Suta | 28.06.2021 | 18:30
Jennifer Lopez și Ben Affleck, tot mai aproape de căsătorie. Ce s-a mai aflat despre relația lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck. Fotografie din anul 2003 de la lansarea unui film. Foto: hepta.ro

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reluat o relație încheiată cu mai mulți ani. Cei doi au uimit pe toată lumea când s-a aflat că formează din nou un cuplu, după ce amândoi au trecut prin câteva decepții în dragoste în paralel.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cântăreață și actor a acaparat întreaga presă mondenă din Statele Unite după împăcare, cei doi devenind în scurt timp subiecte în lumea întregaă.

Vestea că Ben și Jenny au reluat o relație încheiată în anul 2004 (cei doi au fost împreună 2 ani) i-a luat pe toți prin surprindere. Dacă la început totul părea a fi doar o bârfă aruncată pentru tirajul revistelor glossy cu timpul s-a dovedit a fi o informație pe bune.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck, gata de nuntă?

Daily Mail a publicat de curând fotografii cu ce doi într-o escapadă romantică pe care au avut-o în statul american Montana.

În imaginile respective, Ben Affleck era la volanul unui 4×4, având-o pe Jennifer drept copilot. Perechea s-a distrat câteva zile într-un resort de lux la munte. Potrivit TMZ, la întoarcerea în Los Angeles, cei doi au mers direct la vila pe care cântăreața o are în Bel-Air.

ADVERTISEMENT

La somptuoasa vilă a artistei, Ben a mai fost surprins în urmă cu câteva săptămâni, împreună cu șoferul său.

Noile știri legate de cuplul  momentului în showbiz-ul internațional vorbesc despre o nuntă! Surse apropiate celor doi au declarat pentru revista OK! Magazine din SUA că aceștia sunt tot mai deciși să se căsătorească religios.

ADVERTISEMENT

„Oficializarea relației se va face până la sfârșitul anului”

Apropiații celor doi au spus că avantajul lor este că se cunosc deja foarte bine. Au reluat relația din punctul în care au lăsat-o. Evident, de-a lungul anilor cei doi s-au maturizat din punct de vedere sentimenta. Acum știu cum trebuie să se poarte unul cu celălalt pentru a evita o despărțire din te-miri-ce.

„Jen și Ben știu totul unul despre celălalt. Cei doi își cunosc lucrurile bune, lucrurile urâte, lucrurile rele. Nu încep o relație de la zero. Sunt destinați să fie împreună. Oficializarea relației se va face până la sfârșitul anului”, a declarat o persoană apropiată de ce doi pentru revista americană mai sus menționată.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă și în cât timp se va concretiza zvonul acestei nunți.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!