Fotbal international

Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei din Marea Britanie, a fost prezent la CFR Cluj – Celtic! Cum a ajuns la meci

08.08.2019 | 16:05
Jeremy Corbyn liderul opozitiei din Marea Britanie a fost prezent la CFR Cluj  Celtic Cum a ajuns la meci

Meciul de marți seară dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow a fost urmărit din tribune și de Jeremy Corbyn, liderul principalului partid de opoziţie din Marea Britanie. Acesta s-a pozat pe stadionul din Gruia, îmbrăcat într-o cămașă verde precum culorile clubului scoțian și a postat pe Twitter mai multe impresii despre meciul din turul trei preliminar Uefa Champions League. Odsonne Edouard a fost jucătorul de la Celtic care l-a impresionat cel mai mult pe liderul laburiștilor.

Jeremy Corbyn, şeful partidului Laburist, a fost prezent la Cluj la meciul dintre CFR și Celtic

Liderul laburiștilor, care ţinteşte fotoliul de premier al Marii Britanii la alegerile generale din 2022, Jeremy Corbyn, a fost prezent la Cluj pentru meciul din preliminariile Champions League dintre CFR și Celtic. Acesta este liderul celui mai bine cotat partid din Anglia, conform sondajelor de opinie. Brexit-ul, cel care a împărțit Anglia în două tabere, este cel mai mare fenomen politic care se manifestă în prezent în Marea Britanie, iar Jeremy Corbyn este susținător al politicii de stânga și este chiar posibil să devină premier al Angliei în 2022, conform sondajelor.

A fost pe stadion la CFR Cluj – Celtic și a postat pe Twitter mai multe impresii legat de meciul din Gruia: Într-un avion spre România, astăzi am intrat în rândul fanilor  lui Celtic, care m-au invitat să mă alătur de ei la meciul cu CFR Cluj. Așa am facut. Odsonne Edouard a impresionat prin disciplina și determinarea arătată pe teren. Un meci extraordinar, iar Celtic a marcat un gol vital în deplasare pentru manșa retur.”, a mai scris acesta pe contul personal de Twitter. Meciul din România s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Mario Rondon pentru CFR Cluj și James Forrest pentru Celtic Glasgow.

Suporterii lui Celtic au fost foarte bucuroși de vizita liderului laburiștilor

Fanii lui Celtic au fost foarte bucuroși că Jeremy Corbyn le-a acceptat invitația și s-au pozat alături de el, primindu-l ca pe un adevărat erou. Suporterii lui Celtic sunt anti-Brexit și pro-independență, pozându-se alături de liderul laburiștilor și postând fotografiile pe rețelele de socializare alături de mai multe mesaje politice. Se pare că meciul a fost pe placul politicanului, acesta având mari speranțe de la meciul retur din Scoția.

CFR Cluj va juca marțea viitoare returul cu Celtic, în Scoția, și este obligată să înscrie pentru a spera la o posibilă calificare în play-off-ul Champions League, unde ar putea da peste cehii de la Slavia Praga, echipă pentru care evoluează Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță.

  • 13 august este data la care se va juca returul dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow