Cele mai citite

Interviu tulburător! Povestea care a făcut o ţară să plângă

Jermain Defoe a fost nominalizat la premiul pentru personalitatea anului în cadrul galelor BBC. Atacantul de 35 de ani a impresionat întreaga lume după ce l-a sprijinit Bradley Lowery, un băieţel de şase ani care a pierdut bătălia cu cancerul.
17.12.2017 | 14:33
ADVERTISEMENT

Jermain Defoe a jucat timp de două sezoane şi jumătate la Sunderland, iar în această perioadă a fost impresionat de lupta împotriva cancerului dusă de Bardley Lowery. Băiatul de şase ani a fost susţinut pe toată perioada în care s-a luptat cu boala de internaţionalul englez. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În luna iulie a acestui an, Bradley Lowery a pierdut bătălia, însă povestea prieteniei dintre cei doi a făcut înconjurul lumii. Pentru toată susţinerea pe care a arătat-o în această perioadă, Defoe a fost nominalizat la premiul pentru personalitatea anului.

Cum l-a cunoscut Jermain Defoe pe Bradley Lowery

Dacă familia sa este mulţumită de sprijinul acordat de mine este suficient. Dumnezeu vede totul. Dacă o să câştig eu trofeul acesta nu-l pot aduce înapoi pe Bradley”, a declarat Jermain Defoe după ce a primit nominalizarea.

ADVERTISEMENT

Atacantul care joacă din această vară la Bournemouth a povestit cum a aflat de povestea lui Bardley Lowery şi cum a început relaţie de prietenie dintre cei doi într-un interviu acordat celor de la Daily Mail.

“Prima dată am crezut că Bradley este bolnav şi foarte liniştit. Însă, el avea energie de fiecare dată când mă vedea. Am luat legătura cu ofiţerul nostru de presă să văd de ce fel de cancer suferă. Acesta mi-a spus că suferă de cancer cerebral şi era terminal, deci se putea mai face ceva. Am crezut că mai există o speranţă. Aşa că am luat legătura cu mama sa şi am mers la spital împreuna cu O’Shea şi Vito Mannone. Acesta mi-a spus să stau lângă el”, a povestit atacantul englez.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri