Fotbal international

Jerome Boateng, amendat de Bayern Munchen, pentru că fugit din izolare ca să își vadă fiul bolnav

02.04.2020 | 15:26
Jerome Boateng amendat de Bayern Munchen pentru ca fugit din izolare ca sa isi vada fiul bolnav
ADVERTISEMENT

În Germania ordinele nu se discută, ci doar se execută și disciplina este un element de viață al conviețuirii în această țară.

Jerome Boateng, amendat de Bayern Munchen

Mai ales acum, în plină pandemie de coronavirus, care a lovit destul de serios și Germania, dispozițiile sunt stricte în privința rămânerii în locuințe și cine le încalcă plătește zdravăn.

ADVERTISEMENT

În această situația se află fundașul central al echipei Bayern Munchen, Jerome Boateng, care a fost amendat de club pentru încălcarea acestor dispoziții.

Boateng a făcut și accident de mașină, dar fără urmări

Boateng a părăsit pe nepusă masă locuința sa din Munchen, pentru a se grăbi să ajungă la fiul său, aflat în alt oraș din Germani și care probabil că era bolnav. Fiind foarte agitat a comis și un accident rutier pe drum, dar fără urmări serioase.

ADVERTISEMENT

Reacția conducerii lui Bayern a fost imediată. Sub forma unei amenzi usturătoare. Îndepărtându-se la o asemenea distanţă de locuinţa sa, Jerome Boateng a încălcat directivele clubului”.

Banii din amendă vor fi donați spitalelor din Munchen

Directive pe care jucătorii trebuie să le urmeze în situaţia actuală, în conformitate cu reglementările guvernamentale bavareze privind restricţiile de ieşire şi recomandările autorităţilor de sănătate

ADVERTISEMENT

Banii proveniți din amenda lui Jerome Boateng vor fi însă donați de club spitalelor din Munchen în bătălia cu coronavirusul. Vrând să arate că nu va tolera nici o abatere conducerea clubului bavarez a menționat că dorește să se confirme faptul că Bayern e un club model.

Jucătorul își recunoaște greșeala, dar spune că a acționat ca un tată

Jucătorul nu comentează, recunoscând că a greșit, dar că atunci când fiul său are o problemă nimic nu mai contează pentru a putea fi lângă el.

ADVERTISEMENT

Ştiu că a fost, cu siguranţă, o greşeală de a nu informa clubul cu privire la plecarea mea, dar în acel moment aveam mintea doar la fiul meu. Nu era într-o stare de sănătate prea bună. Dacă un fiu îl sună pe tatăl său, atunci desigur că mă duc orice ar fi, indiferent de ora din zi

ADVERTISEMENT