ADVERTISEMENT
Audi

Jerome Boateng, transfer surpriză după CM2018: „Suntem dispuşi să negociem plecarea lui“

Autor: Tibi Demeter | 16.06.2018 | 17:00
Jerome Boateng, la un pas de o plecare de la Bayern Munchen

Jerome Boateng, unul dintre cei mai constanţi jucători ai lui Bayern Munchen în ultimele sezoane, are şanse mari să se despartă de campioana din Bundesliga în această perioadă de mercato. Fundaşul bavarezilor este dorit de Juventus, conform unui anunţ făcut de Bild.

Jerome Boateng, la un pas de o plecare de la Bayern Munchen
Jerome Boateng, la un pas de o plecare de la Bayern Munchen

ADVERTISEMENT

Fundaşul german urmează să împlinească 30 de ani în luna septembrie şi ar putea ajunge la campioana din Serie A în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Oficialii lui Bayern sunt decişi să renunţe la Boateng, în condiţiile în care Niklas Sule, 22 de ani, a demonstrat în ultimul sezon că este o variantă sigură în centrul defensivei.

Transferul lui Boateng ar putea fi grăbit de conflictul cu Rummenige

Karl-Heinze Rummenige, oficialul celor de la Bayern Munchen, se pare că se află într-un mic conflict cu Jerome Boateng şi este deschis unor negocieri pentru un posibil transfer: „Dacă o echipă este interesat de el, suntem dispuşi să negociem pentru plecarea lui“, a spus Rummenige.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen şi Juventus au cooperate în ultimele sezoane pentru mai multe transferuri importante precum cel al lui Douglas Costa, Kingsley Coman, Mehdi Benatia sau Arturo Vidal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!