Fotbal intern

Jerry Gane a identificat cauza problemelor de la Dinamo: ”Minciuna asta ne-a distrus!”

15.02.2021 | 19:34
Jerry Gane a identificat cauza problemelor de la Dinamo Minciuna asta nea distrus
ADVERTISEMENT

Dinamo nu se regăsește și nici perspectivele nu sunt deloc optimiste. Pablo Cortacero continuă să mintă că situația se va rezolva, iar antrenorul Jerry Gane e la capătul puterilor.

Tehnicianul lui Dinamo, Jerry Gane, a declarat recent că s-a întâlnit doar de două ori cu presupusul finanțator spaniol, odată din întâmplare. Acesta spune că jucătorii nu mai sunt concentrați la fotbal și că toată povestea care îl are în centru pe Pablo Cortacero a distrus moralul echipei.

ADVERTISEMENT

”Doar de două ori l-am văzut pe acest Cortacero. Prima dată în august, apoi înainte de sărbători. L-am abordat eu. A zis că v-a rezolva lucrurile, că le va pune la punct. A promis că va achita toate datoriile. Ne-a mințit de atâtea ori. E dureros. Minciuna asta ne-a distrus!”, a povestit Jerry Gane.

N-a plecat odată cu Contra, la rugămintea suporterilor

Tehnicianul lui Dinamo a explicat și de ce a rămas în continuare la echipă, deși se obișnuiește ca atunci când ”principalul” demisionează, exemplul lui să fie urmat de întregul staff.

ADVERTISEMENT

„Discuția inițială dintre mine și el a fost să rămân să ajut echipa cât pot. Am avut mai apoi o discuție cu suporterii și aceștia m-au rugat să rămân. De asemenea jucătorii, care mi-au trimis mesaje.

Între mine și Cosmin Contra nu există vreun conflict. Nu s-a supărat că eu am rămas mai mult la Dinamo. El știe foarte bine situația și conjunctura cum am rămas. Sunt decizii pe care eu mi le asum!”, a adăugat pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT

A lămurit și problema postului lui Deian Sorescu

Căpitanul lui Dinamo, Deian Sorescu, a fost utilizat pe mai multe poziții de antrenorul Jerry Gane. De meserie mijlocaș, Sorescu prins mai multe meciuri ca fundaș, dar spune că este poziția care simte că i se potrivește cel mai bine.

”În meciul cu FCSB l-am folosit pe postul de mijlocaș, pentru că știam că viteza lui îi va surprinde. Și așa s-a întâmplat. Dar cum nu am un alt jucător pe postul de fundaș dreapta, a rămas el acolo. Am avut o discuție cu Deian și a zis că lui îi place mai mult fundaș dreapta”, a lămurit Gane poziționarea din teren a căpitanului.

ADVERTISEMENT

După 23 de etape, Dinamo ocupă poziția a 10-a în clasamentul Ligii 1, cu 26 de puncte, 7 mai puține decât FC Botoșani, ocupanta ultimului loc care permite accederea în play-off.

ADVERTISEMENT