Fotbal intern

Jerry Gane, dezamăgit după Astra – Dinamo 2-0: “V-am spus că obiectivul nu era play-off-ul!”

21.02.2021 | 23:00
Jerry Gane dezamagit dupa Astra  Dinamo 20 Vam spus ca obiectivul nu era playofful
ADVERTISEMENT

Jerry Gane a fost foarte dezamăgit de jucătorii săi după înfrângerea cu 0-2 împotriva Astrei Giurgiu. Dinamo nu mai are șanse de play-off după acest eșec, după o prestație dezamăgitoare.

Antrenorul lui Dinamo a reiterat faptul că play-off-ul nu a fost niciodată un obiectiv mai ales după toate problemele întâmpinate în acest sezon. Jerry Gane a spus că aștepta mai mult de la jucătorii lui, fiind dezamăgit că echipa nu și-a creat ocazii.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane, dezamăgit de înfrângerea cu Astra: “Atacul a fost inexistent”

Principalul obiectiv al lui Dinamo a rămas Cupa României. Echipa este calificată în sferturile de finală, acolo unde va întâlni Dunărea Călărași. Gane a spus că ar fi extraordinar un succes al echipei în a doua competiție de pe plan intern, mai ales într-un astfel de sezon dificil:

“V-am spus înainte de meci că obiectivul nu era play-off-ul după tot ce s-a întâmplat. Nu ne-am creat ocazii. Ei au profitat de cele două faze fixe, au marcat și au închis jocul. Din păcate, noi nu ne-am creat șanse.

ADVERTISEMENT

Asta e o mare problemă pentru noi în ultimele meciuri. Atacul a fost inexistent. Aștept mai mult de la jucătorii mei din punct de vedere individiual. Am suferit mult la acest capitol în ultimele meciuri. 

“Cupa României este principalul obiectiv al lui Dinamo. Ar fi extraordinar să câștigăm”

Am pregătit meciul și știam că Vali Gheorghe și Stahl sunt jucători de viteză. Două faze fixe au decis meciul. Individual, jucătorii au făcut diferența la faze fixe. Ne-au lipsit ocaziile. Încă o dată spun. Trebuie să acumulăm puncte și să avem liniște.

ADVERTISEMENT

Nu îmi fac probleme, dar mă preocupă. Trebuie să marcăm. Cupa României este principalul obiectiv al lui Dinamo. Ar fi extraordinar să câștigăm după atâția ani un trofeu” a spus Jerry Gane.

Dinamo, adio play-off!

Pentru Dinamo urmează confruntarea cu Viitorul, care va avea loc vineri, de la ora 20:30. După acest eșec, echipa lui Jerry Gane a căzut pe locul 12, cu 26 de puncte. “Câinii” au ajuns la 12 milioane la rând.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu revine în lupta pentru play-off cu această victorie. Echipa lui Eugen Neagoe a adunat 28 de puncte și este la 7 puncte de Academica Clinceni, echipa aflată pe ultimul loc de play-off în Liga 1.

 

ADVERTISEMENT