Fotbal intern

Jerry Gane, discuţie uluitoare cu Sebastian Colţescu în Dinamo – FCSB 0-1: “Ţi-ai făcut datoria!” Exclusiv

04.02.2021 | 14:47
Jerry Gane discutie uluitoare cu Sebastian Coltescu in Dinamo  FCSB 01 Tiai facut datoria Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 0-1, în derby-ul etapei a 21-a din Liga 1, iar Jerry Gane a fost adus la marginea disperării de Sebastian Colţescu. FANATIK a fost martor la strigătul de furie al antrenorului “câinilor”, la scurt timp după eliminarea lui Steliano Filip.

Pe finalul celei de-a doua reprize, când Dinamo punea presiune pe FCSB, Sebastian Colţescu l-a eliminat pe Steliano Filip, după ce fundaşul stânga l-a faultat pe Ante Vukusic şi a primit al doilea cartonaş galben. A fost momentul în care Jerry Gane s-a dezlănţuit la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane, atac la Sebastian Colţescu în Dinamo – FCSB 0-1. L-a scos din minţi eliminarea lui Filip

“Ţi-ai făcut datoria. Ai arbitrat într-o singură direcție!”, i-a strigat Jerry Gane lui Sebastian Colţescu, la câteva secunde după ce arbitrul l-a eliminat pe Steliano Filip. Antrenorul “câinilor” îl acuza de faptul că a trecut cu vederea mai multe faulturi ale jucătorilor FCSB.

De altfel, Jerry Gane s-a agitat la margine şi a fost vocal la deciziile lui Sebastian Colţescu. La două minute după eliminarea lui Steliano Filip, antrenorul lui Dinamo a văzut cartonaşul galben din cauza protestelor repetate.

ADVERTISEMENT

Şi-a mai temperat discursul la conferinţa de presă

La conferinţa de presă de la finalul meciului Dinamo – FCSB 0-1, Jerry Gane a avut un discurs mai temperat şi a declarat că eliminarea lui Steliano Filip a fost corectă. Cu toate acestea, antrenorul “câinilor” a precizat că Ovidiu Popescu trebuia să primească un cartonaş galben.

“Cartonaşul roşu a fost meritat la Filip. Au fost foarte multe cartonaşe galbene, foarte multe ţipete din partea lor şi imediat fault. Nu cred că arbitrajul a influenţat foarte mult rezultatul. Ovidiu Popescu l-a faultat de mai multe ori pe Fabbrini şi ar fi putut să primească un galben”, a declarat Jerry Gane.

ADVERTISEMENT

Ultraşii din PCH l-au făcut praf pe Sebastian Colţescu

Imediat după finalul meciului, ultraşii din PCH au lansat un atac dur la adresa lui Sebastian Colţescu. Aceştia au susţinut că arbitrul nu a văzut desele faulturi ale jucătorilor de la FCSB.

“Colţescu nu este rasist, dar are alte probleme. I-am luat apărarea când a fost judecat greșit de străini. Dar calitatea lui ca arbitru este departe de ceea ce se cere într-o primă ligă. Maniera de arbitraj din seara asta a fost exact furtunul de insuflaţii rectale de care aveau nevoie găzoasele.

ADVERTISEMENT

Procentul de faulturi ale băieților cu ozon pe care le-a văzut și le-a sancționat este infim. Până și arbitrul comentator Ionuț Angheluță a avut un procent mai bun la judecarea fazelor. Noi avem limitele noastre.

Nu spunem că am fi meritat să câștigăm, dar Sebi a știut unde să ciupească. Atât cât trebuie. Ne-a aranjat și pentru meciul ăsta și pentru meciul următor. Sebastiane, lasă-te şi du-te”, a fost mesajul celor din PCH.

  • 6-1 a fost raportul cartonaşelor galbene în Dinamo – FCSB
  • 26-18 a fost raportul faulturilor în Dinamo – FCSB
ADVERTISEMENT