Fotbal intern

Jerry Gane e în stare de șoc după ce Magaye Gueye a fost prins dopat: „Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea!”

09.03.2021 | 20:35
Jerry Gane e in stare de soc dupa ce Magaye Gueye a fost prins dopat Incredibil Sa nul mai vad in viata mea
ADVERTISEMENT

Jerry Gane a fost pur și simplu șocat la aflarea veștii că atacantul „câinilor”, Magaye Gueye a fost testat pozitiv în urma controlului antidoping de la meciul cu FCSB. Antrenorul lui Dinamo a declarat că nu vrea să îl mai vadă niciodată pe fotbalistul francez, care a creat numai probleme de când e la club.

FANATIK a anunțat în exclusivitate știrea bombă conform căreia fotbalistul de 30 de ani de origine senegaleză a fost depistat pozitiv după meciul cu FCSB din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo a declarat pentru gsp.ro că se teme că echipa sa ar putea pierde la „masa verde” meciul cu FCSB și astfel șansa unui trofeu ar fi spulberată în Ștefan cel Mare.

Jerry Gane se teme că poate pierde meciul din Cupă cu FCSB: „Pierdem meciul cu Steaua?”

Jerry Gane a primit vestea-șoc chiar de la doctorul echipei, care însă l-a liniștit și i-a explicat că este un caz izolat, iar cel mai probabil Dinamo nu va avea de suferit pe plan sportiv: „Efectiv am fost în transă până când m-a liniștit doctorul fiindcă m-am gândit că o să pierdem meciul cu Steaua din Cupă! A zis că e un caz izolat și nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă”, a fost prima reacție a antrenorului lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionel Gane este pur și simplu copleșit de problemele de la Dinamo, iar această ultimă lovitură a venit ca trăznet pentru echipa sa, dar și pentru suporteri: „Mă crezi că n-am știut ce să-i zic doctorului la telefon când m-a sunat să-mi spună? Am rămas mut minute bune. Fix asta ne mai lipsea nouă, la Dinamo, în această perioadă. Nu era de ajuns ce probleme avem, cu ce ne confruntăm”, s-a plâns tehnicianul.

Antrenorul „câinilor” îi liniștește pe fanii lui Dinamo și confirmă faptul că situația atacantului francez de origini senegaleze este doar un caz izolat și nu vor mai apărea alte surprize la alți jucători: „Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. În plus, au mai fost testați atunci alți doi jucători, Fabbrini și Steliano Filip și ei au fost în regulă”, a mai spus Gane pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane a ajuns pe culmile disperării: „Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun!”

Lui Jerry Gane nu îi vine să creadă prin tot ceea ce trecut în doar câteva luni la Dinamo și consideră că nimic nu îl mai poate surprinde, după ce clubul a trecut prin cele mai grele momente din istorie, iar problemele au apărut din toate părțile: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun, aproape că nu mai are ce să se întâmple deosebit fiindcă toate au avut deja loc la Dinamo”.

Chiar dacă Dinamo va continua în Cupa României, Jerry Gane are un gust amar și consideră că imaginea clubului va fi extrem de afectată după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină: „Eu acum măcar mă bucur că am rămas cu acea calificare din Cupă, dar la nivel de imagine nu e bine deloc pentru Dinamo. Sincer, nici nu știu dacă a mai fost vreun caz în România ca un fotbalist să fie prins pozitiv cu cocaină”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo a declarat că nu are ce să discute cu Magaye Gueye și că fotbalistul nu i-a dat niciun moment senzația că ar avea probleme cu drogurile: „Nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? Nu mi-a lipsit și nu mi-a întârziat niciodată. Se antrena normal, nu pot să spun că erau ceva extraordinar, mai ales la fizicul lui, la kilogramele lui, dar chiar nu m-a făcut prin modul în care se antrena să-l bănuiesc că ar fi capabil de așa ceva”, a mai explicat Gane.

Când era și Contra la echipă, atunci ne-a zis că e în depresie, că are probleme mari cu banii, dar de atunci chiar l-am folosit destul de mult, mai ales acum, în ultima vreme, după ce s-a accidentat Nemec. Va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul” – Jerry Gane

ADVERTISEMENT