ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jerry Gane, precaut înaintea meciului împotriva Chindiei: ”Nu vreau să vorbesc despre play-off”

Autor: Traian Terzian | 15.01.2021 | 16:30
Jerry Gane, precaut înaintea meciului împotriva Chindiei: ”Nu vreau să vorbesc despre play-off”
Antrenorul echipei Dinamo, Jerry Gane, s-a arătat precaut înaintea meciului împotriva Chindiei Târgoviște, din etapa a 17-a a Ligii 1, și nu vrea să se gândească la posibilitatea de a intra în play-off. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul echipei Dinamo București, Jerry Gane, s-a arătat precaut înaintea meciului împotriva Chindiei Târgoviște, din etapa a 17-a a Ligii 1, și nu vrea să se gândească la posibilitatea de a intra în play-off.

ADVERTISEMENT

O ipoteză șocantă în ceea ce-i privește pe jucătorii străini plecați în ultima perioadă din ”Groapă” a fost adusă în discuție de fostul fotbalist al ”câinilor”, Cristi Pulhac, acesta considerând că ”dezertorii” sunt mână în mână cu investitorii spanioli.

Situația de la club îi îngrijorează atât pe fani, dar și pe deținătorii de drepturi. Orlando Nicoară, director general EAD.ro a recunoscut pentru FANATIKsituația de la Dinamo este una care dă bătăi de cap.

Înaintea partidei împotriva Chindiei, Jerry Gane nu se gândește la play-off

”Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton!”, a declarat Jerry Gane despre play-off, înaintea meciului împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

”Am început acest retur cu o victorie, extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor”, a mai spus tehnicianul pentru site-ul oficial al clubului.

”Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri!”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

”Întâlnim un adversar care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Cu Hermannstadt am avut probleme de lot din diferite motive. Am trecut 19 jucători pe foaie, dintre care 9 pentru regula U21. Încercăm să mai recuperăm o parte din accidentaţi”, a încheiat Gane.

ADVERTISEMENT

Însă la Dinamo a mai apărut un scadal, după ce atacantul Magaye Gueye s-a filmat înjurând în timp ce se află în jacuzzi alături de două femei și un bărbat cu un pahar de șampanie în mână. Fotbalistul francez a reacționat și a spus că videoclipul a fost filmat acum două luni și era dedicat celor care l-au mințit când a venit la Dinamo cu promisiunile făcute.

Suporterii l-au luat la ochi pe atacantul în vârstă de 30 de ani după apariția filmulețului și îl critică pentru faptul că pe teren nu a arătat nimic. Mai mult, fostul jucător dinamovist Florentin Petre este de părere că jucătorul ar trebui dat afară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!