Fotbal intern

Jerry Gane, ședință cu noul manager sportiv de la Dinamo! Antrenorul a cerut urgent două transferuri. Exclusiv

19.01.2021 | 11:19
Jerry Gane sedinta cu noul manager sportiv de la Dinamo Antrenorul a cerut urgent doua transferuri Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo se complică pe zi ce trece, iar lotul pe care Jerry Gane îl are la dispoziție se subțiază rapid. Antrenorul speră să rezolve câteva mutări în această perioadă de mercato pentru a putea duce sezonul la bun sfârșit, în ciuda problemelor financiare stringente de la club. 

FANATIK a aflat că Jerry Gane a avut o ședință cu noul manager sportiv de la Dinamo, Marius Adrian Nicolae, căruia i-a cerut să rezolve urgent două transferuri. Dată fiind situația în care se află “câinii”, este greu de crezut că vor putea convinge jucători de calitate să se alăture lotului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo își dorește să aducă măcar câțiva jucători de lot, având în vedere faptul că urmează meciuri din trei în trei zile în Casa Pariurilor Liga 1 și Cupa României, în perioada imediat următoare.

Jerry Gane, ședință cu noul manager sportiv de la Dinamo! Două transferuri, urgent la club

Așa cum era de așteptat, la echipă a fost un adevărat exod în această iarnă, începând cu jucătorii iberici veniți pe salarii mari: Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara au plecat de la echipă.

ADVERTISEMENT

Problemele de lot cu care se confruntă Dinamo au fost vizibile la meciul împotriva Chindiei Târgoviște, pierdut cu 0-1 de “câini” pe teren propriu. Din cauza lipsei de soluții, Jerry Gane a făcut doar două schimbări din cinci disponibile în timpul confruntării.

Perioadă aglomerată pentru Dinamo! Urmează două derby-uri cu FCSB într-o săptămână

Iar pentru Dinamo urmează o perioadă foarte aglomerată cu meciuri din trei în trei zile, inclusiv două derby-uri cu FCSB într-un interval de o săptămână, în returul sezonului regulat și în Cupa României: 

ADVERTISEMENT
  • 24 ianuarie: FC Botoșani vs Dinamo București (etapa a 18-a)
  • 27 ianuarie: Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș (etapa a 19-a)
  • 31 ianuarie: UTA Arad vs Dinamo București (etapa a 20-a)
  • 3 februarie: Dinamo București vs FCSB (etapa a 21-a)
  • 6 februarie: U Craiova vs Dinamo București (etapa a 22-a)
  • 10 februarie: Dinamo vs FCSB (Cupa României)

Marius Nicolae, numit manager sportiv la Dinamo: “Sper să salvăm acest club”

Dinamo l-a numit manager sportiv pe Marius Adrian Nicolae la finalul săptămânii trecute. Membru al grupării socios “DDB”, Nicolae a activat la U Cluj și Petrolul. În străinătate a fost și la clubul din China, Guangzhou R&F:

ADVERTISEMENT

„Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv”, a spus Nicolae la prezentarea oficială.

Fanii din programul DDB încearcă să își păstreze jucătorii. Aceștia s-au înțeles cu Puljic și Fabbrini pentru un contract diminuat până la finalul stagiunii, iar fotbaliștii au fost de acord, deși italianul și-a depus memoriu pentru plata restanțelor salariale.

  • 8 jucători au plecat de la Dinamo în această iarnă
  • 6 meciuri are de jucat Dinamo până pe 10 februarie
ADVERTISEMENT