ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jerry Gane, speriat după încă două plecări de la Dinamo: „Nu ne permitem să mai pierdem jucători”

Autor: Bogdan Ciutacu | 16.01.2021 | 20:01
Jerry Gane, speriat după încă două plecări de la Dinamo: „Nu ne permitem să mai pierdem jucători”
Jerry Gane, speriat dupa inca doua plecari de la Dinamo: „Nu ne permitem sa mai pierdem jucatori”

Jerry Gane este îngrijorat după ultimele două plecări de la echipa din Ștefan cel Mare și consideră că Dinamo nu mai are voie să mai piardă și alți jucători.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă în această seară pentru un loc de play-off cu Chindia Târgoviște, iar fanii lui Dinamo au reușit un record incredibil, după ce au cumpărat peste 54.000 de bilete online.

Juan Camara și Tomas Mejias sunt ultimi doi spanioli care au părăsit-o pe Dinamo, dintr-un număr total de opt, aduși de către Pablo Cortacero, iar dinamoviștii îi acuză că sunt mână în mână cu acționarul majoritar din Spania.

Jerry Gane e îngrijorat că va rămâne fără jucători la Dinamo

Jerry Gane e foarte îngrijorat după ce și ultimii doi jucători spanioli au părăsit-o pe Dinamo înaintea meciului cu Chindia Târgoviște: Au mai plecat doi jucători, Tomas și Juan (n.r Mejias și Camara). Eu mă bucur pentru rezultatul de la Mediaș, aș vrea să am o stabilitate mai bună în lot. Nu ne permitem să mai pierdem jucători. Eu zic că arată bine gazonul, se poate juca”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În ciuda celei mai dificile perioade din istoria clubului, Jerry Gane chiar speră la un loc în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1: „Ar fi frumos să intrăm în primele 6, după perioada asta grea. Am vorbit cu cei din DDB, vor face tot posibilul ca să nu mai plece nimeni”, îi liniștește tehnicianul pe suporterilor „câinilor”.

Antrenorul lui Dinamo nu crede că gazonul din Ștefan cel Mare va fi un adversar în plus pentru jucătorii săi și e convins că acesta se va prezenta în condiții bune și jucătorii săi nu vor avea nicio problemă: „Trebuie să ne așteptăm la temperaturile astea, sperăm să nu fie mai rău. Eu cred că se poate juca”, a mai spus Jerry Gane.

Jerry Gane cere întăriri: „Aș avea nevoie de 2-3 jucători”

Jerry Gane a vorbit cu suporterii din programul DDB, care tocmai au reușit să convingă trei jucători să continue la Dinamo, și a declarat că ar avea nevoie să mai vină 2-3 jucători: „Cei din DDB au spus că vor discuta cu jucătorii, eu aș mai avea nevoie de 2-3 întăriri. N-au intrat bani, am văzut declarațiile lui Cortacero”.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști încearcă cu disperare să țină clubul în viață. Într-un comunicat postat pe facebook, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că în ultima săptămână, pentru meciurile cu Hermannstadt și Chindia, a strâns 55.000 de euro din vânzarea de bilete virtuale. În premieră, Arena Națională va fi „sold out” la un meci! Nicio altă echipă nu a reușit o asemenea performanță, care trebuie luată în seamă, chiar dacă meciul se dispută fără spectatori.

Astfel, din informațiile FANATIK, fanii nu s-au oprit aici și au găsit o altă soluție ingenioasă pentru a mai strânge bani înainte de meci și chiar pe durata partidei cu Chindia. Astfel, alte 10.000 de „tichete hot dog+bere”, în valoare de 3 lei fiecare, au fost scoase la vânzare, pentru a continua o tradiție împământenită la meciurile disputate pe teren propriu. În total, suporterii au strâns până în acest moment peste 276.000 de lei, iar suma crește cu fiecare minut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!