ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Jese Rodriguez, surpriza lui Del Bosque pentru RIO!

MARCA: Jesellecion...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.02.2014 | 09:18
<> at Estadio Santiago Bernabeu on March 24, 2012 in Madrid, Spain.

MARCA: Jesellecion

Jese Rodriguez este noua “perlă” a fotbalului spaniol. În acest sezon, atacantul a marcat multe goluri decisive pentru Real Madrid, iar evoluţiile sale nu au trecut neobservate de selecţionerul Vicente Del Bosque, care ia în calcul convocarea tînărul vîrf la Campionatul Mondial din Brazilia. “Poate veni!”, este mesajul selecţionerului pentru Jese Rodriguez.

ADVERTISEMENT

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Lipseşte Kaka?

ADVERTISEMENT

Sîmbătă, 8 februarie, ora 21:45, Napoli va întîlni pe AC Milan, în cea mai interesantă partidă a etapei din Seria A. De la “diavoli” ar putea lipsi vedeta Kaka, din cauza unei accidentări.

gazzetta

ADVERTISEMENT

L’EQUIPE: Start la Soci

Ediţia a XXII-a a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci (Rusia) va fi inaugurată oficial vineri 7 februarie, odată cu ceremonia de deschidere, care va avea loc de la ora 18:00. Peste 3.000 de sportivi şi tot atîţia oficiali, din circa 90 de ţări, vor lua parte pînă pe 23 februarie la Jocuri, cele mai scumpe din istorie (37 miliarde de euro). Jurnaliştii din Hexagon aşteaptă cu nerăbdare startul competiţiei, unde speră ca sportivii care îi reprezintă să cucerească multe medalii de aur.

lequipe

ADVERTISEMENT

BILD: Robben vorbeşte despre situaţia de la Bayern

Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, Arjen Robben, a acordat un interviu pentru Bild în care vorbeşte despre planurile sale de viitor, dar şi despre obiectivele pe care vrea să le îndeplinească în tricoul liderului autoritar din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

bild

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!