Fotbal international

Jesus Fernandez, spaniolul din lotul lui CFR, interviu în presa iberică despre Sevilla: “Îmi doream un adversar din ţara mea! O să le facem viaţa grea”

17.12.2019 | 16:07
Jesus Fernandez spaniolul din lotul lui CFR interviu in presa iberica despre Sevilla Imi doream un adversar din tara mea O sa le facem viata grea
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut un ghinion imens la tragerea la sorți a 16-imilor de finală din Europa League. În calea liderului din România a ieșit FC Sevilla, nimeni alta decât cea mai titrată echipă din istoria competiției. Singurul spaniol din lotul românilor, Jesus Fernandez a vorbit în presa din țara sa natală despre meciul cu echipa lui Lopetegui.

Jesus Fernandez, spaniolul din lotul lui CFR, interviu în presa iberică despre Sevilla: “Îmi doream un adversar din ţara mea! O să le facem viaţa grea”

Dacă pentru Dan Petrescu și toți cei din conducerea CFR-ului tragerea la sorți de luni a fost una de coșmar, pentru portarul clujenilor, Jesus Fernandez, meciul cu Sevilla este un lucru extrem de plăcut.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a declarat încântat că înfruntă o echipă din Spania și speră că el și colegii săi vor face viață grea celei mai titrate echipe din Europa League.

”Știam că putem întâlni un adversar foarte puternic. În urne erau echipe foarte grele. La final a ieșit FC Sevilla și mă bucur. Ca spaniol, îmi doream mult un adversar spaniol. Va fi o dublă destul de complicată, dar vom lucra pentru a îngreuna drumul celor de la Sevilla”, spune Jesus Fernandez pentru sevilla.abc.es.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez își avertizează colegii de la CFR Cluj în privința celor de la Sevilla, o echipă cu un antrenor de clasă, Julen Lopetegui, care pune mare accent pe faza de atac.

”Sevilla este un rival periculos. Știm deja stilul pe care Lopetegui îl oferă echipelor sale. Sevilla este o echipă foarte ofensivă, căreia îi place să joace fotbal și cu jucători cu o calitate deosebită, precum Jesus Navas, Nolito și mulți alții. În general, este o echipă foarte complicată pentru orice adversar”, a adăugat Fernandez.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez laudă CFR Cluj: ”O echipă care a investit mult”

Întrebat despre potențialul echipei sale, ibericul din poarta ardelenilor spune că în ultimii ani Clujul a fost o echipă care a dominat campionatul intern românesc și a investit foarte mult.

”CFR Cluj a făcut investiții semnificative pentru a fi juca în Europa. Deși în Spania nu este un club atât de cunoscut, în România suntem un o echipă de top. Am fost campioni anul trecut și acum suntem din nou în lupta cu același obiectiv. Clujul este o echipă foarte serioasă, care inspiră mult respect”

ADVERTISEMENT
  • 2018 este anul în care Jesus Fernandez a semnat cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract

Jesus Fernandez recunoaște că joacă mai puțin în echipa lui Dan Petrescu, însă spune că muncește foarte mult pentru a prinde minute. “La început, adaptarea a fost mai grea, dar acum totul e foarte bine. În club suntem ca o familie și nu am probleme cu limba. Am colegi argentinieni, brazilieni și portughezi.

Fotbalistic, acum sunt într-un moment în care joc mai puțin, dar muncesc din greu și sunt pregătit pentru momentul în care va veni momentul. Ar fi un vis să pot juca împotriva Sevillei”, a încheiat portarul.

  • 31 de ani are Jesus Fernandez
  • 3 meciuri a jucat în acest sezon Fernandez pentru CFR Cluj (2 în campionat și unul în Cupă)
ADVERTISEMENT