Fotbal intern

Antrenorul lor a văzut alt meci? “Steaua n-a avut nicio ocazie!”

Antrenorul lui Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a oferit o declaraţie ciudată la finalul partidei Sporting - FCSB 0-0. Tehnicianul lusitanilor a afirmat că echipa sa merita să câştige această...
16.08.2017 | 00:13
Antrenorul lor a vazut alt meci Steaua na avut nicio ocazie
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a oferit o declaraţie ciudată la finalul partidei Sporting – FCSB 0-0. Tehnicianul lusitanilor a afirmat că echipa sa merita să câştige această partidă pentru că a dominat meciul şi a pus presiune pe adversari, în timp ce FCSB n-a avut nicio ocazie de gol! Concluzia e că banca lui Sporting şi-a pus mâinile la ochi la şansa imensă a lui Enache din final, când fundaşul FCSB a ratat singur cu portarul.

“Acesta e un rezultat mincinos, pentru că Sporting trebuia să fie echipa câştigătoare. Noi am fost cei care au jucat fotbal, noi am dominat meciul. Steaua n-a avut nicio ocazie, doar câteva situaţii periculoase. Noi ne-am creat şanse, însă nu am fost atenţi la finalizare”, a fost declaraţia antrenorului
portughezilor.

ADVERTISEMENT

Jesus Sporting – FCSB 0-0. “Sunt echipe de valori apropiate”

Jesus a ţinut totuşi să o laude pe FCSB, afirmând despre formaţia roş-albastră că este una apropiată valoric de Sporting. Jesus nu s-a arătat debordant de optimist în ceea ce priveşet calificarea la meciul de la Bucureşti, adoptând o poziţie mai degrabă reţinută.

“Dacă am fi câştigat cu 1-0, aşa cum trebuia, alta ar fi fost starea dee spirit înainte de meciul de la Bucureşti. Ne putem califica, avem şanse bune în continuare, dar trebuie să fim foarte atenţi. Trebuie să suferim la meciul retur”, a afirmat Jesus. De notat este că Sporting nu a reuşit în toată istoria ei să marcheze un gol în România şi că este a doua echipă din acest sezon, alături de Timişoara, care nu poate să dea gol celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT