ADVERTISEMENT
Hotnews

Jihadiştii din Statul Islamic au răpit 400 de civili după ce au comis un masacru

Jihadişti ai grupării Statul Islamic (SI) au răpit circa 400 de civili, între care femei şi copii, după un asalt sâmbătă asupra oraşului Deir Ezzor în Siria în timpul căruia au ucis cel...
Autor: Ionuţ Cataramă | 17.01.2016 | 10:57
Jihadiştii din Statul Islamic au răpit 400 de civili după ce au comis un masacru

Jihadişti ai grupării Statul Islamic (SI) au răpit circa 400 de civili, între care femei şi copii, după un asalt sâmbătă asupra oraşului Deir Ezzor în Siria în timpul căruia au ucis cel puţin 135 de persoane, a informat duminică Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează Agerpres.

ADVERTISEMENT

Directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane, a declarat că circa 400 de civili au fost răpiţi la Al-Baghaliyeh, o suburbie a oraşului Deir Ezzor (est) şi în alte zone din apropiere, şi duşi în regiuni controlate de Statul Islamic.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a precizat că printre cei răpiţi se află şi familii ale membrilor forţelor proguvernamentale siriene.

ADVERTISEMENT

Agenţia oficială de presă siriană SANA a anunţat anterior că cel puţin 300 de persoane au fost ucise în atacurile jihadiştilor asupra Deir Ezzor.

Sursă: www.realitatea.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!